2777
2789
عنوان

اون حقیقتی در مورد خودتون ک‌ نمی‌خواین کسی بفهمه چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 2649 بازدید | 101 پست
من قیافه آدم ها یادم نمی مونه.  مثلا اگه دختر عمه های شوهرم بیرون ببینم نمی شناسم!  یا اگه ...

آلزایمر داری یا نه ؟

✌خُوبِتُ میگَن بَدِتُ میخوان تَوَلُدِت نَ وَلی خَتمِتُ میان
چطوری همه متوجه شدن؟

بالا گفتم عزیزم

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزرگترین اشتباه زندگیم گناهی بود ک کردم..فکرش ک میاد تو سرم دیوونه میشم ک چرا اینکارو کردم...فاجعه بود فاجعه!!

گناه من خ و د ا ر ص ا یی نیستاااا پس الکی منحرف نشین  

کاربری سوممه😐🔪 خدابعضی از نی نی سایتیارو افرید تا بقیه رو بترکونن..خداقوت پیغمبرای سایت😑💪راستی تیکر عروسیمه 🚶🚶انقد ک من منتظر عروسیم بودمو هی کنسل شد اگ همونو حامله میشدم تااالان چهارپنج تا زاییده بودم😑🤦❤️دعا کنید پولمون جور بشه برای خونه 😢💔  خونه رو بالاخره باهر سختی بود گرفتیم🤩 دعا کنید شریک مون پول بده خیر ندیده😩 من ب دعای نی نی سایت یا ایمان دارمʚ😍ɞ بالاخره۳۰مهر۱۴۰۰ عروسی مونو گرفتیم و با تموم خوشی ها و ناخوشی ها گذشت💜 مرسی از همه اونایی که این مدت پیگیرم بودن💜💜 🙂❤️❤️ محمدرضا و نورای عزیزم بچه های قشنگم امروز فهمیدم مامانی پلی کیستیک داره باید دارو بخوره من به عشق اومدنتون تو دلم میرم دنبال دوا درمون....ولی خواهشا از خداجون بخواین زودی بیارتون تو دلم😍😍😍 مامان و بابا منتظرتونه 🙈😉🥰❤️❤️ کاشکی این ماه میشد منم تاپیک بزنم که باردار شدم💔 با دعای نی نی سایتیا عروسیمو گرفتم خونه رو اجاره کردیم تازه شریکمون بالاخره بعد ۳ سال پولمونو داد.❤️خدایا من عیدی عیدفطرمو ازت یه نی نی سالم میخوام🥺😅❤️ مطمئنم منو دست خالی از مهمونیت برنمیگردونی!!!به حق این روزای ماه رمضون دامن همه منتظرا رو سبزکن🌷🌷خداجون عیدفطر بعد اینک از نماز برگشتم بی بی چکمو ک دیدم هاله داده خوشحال شدم فک کردم عیدیمو دادی منتظر موندم دوباره روز بعد بی بی زدم خط افتاد گفتم حتما مامان شدمو و عیدیمو ازت گرفتم اما درکمال ناباوری دیدم پریود شدم همون لحظه😔💔 ..خدایا آرامش میخوام..ازت میخوام گناهمو ببخشی🥲💚
خلاصه نمیشه توضیح بدی؟😂😂😂 کنجکاو شدم نوشتی همه چیو تو تاپیکت؟

کامل نوشتم..

ولی خلاصش اینه که گفته خیلی ازشون پذیرایی کردم هلاک شدم🥴

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
برووووو😂😂😂😂😂😂💔

😁

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
وای دهن سرویس زنش

ب خودش بد کرد ک متوجه شد ؛وگرنه آخره پیاما این بود ک دیگه هیچ وقت بهم پیام نمیده ؛

همسرش مال خودشه و قراردنیس کسی ازش بگیرش . 

اونم   بی گناه ،سوخت همراه ما

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

خیلی منظم حساس ب وسایل هستم همه منو با سلیقه میدونن خودم دارم عذاب میکشم

منظم بودن خیلی عادت خوبیه 

افتخار میکنم بهت این واقعا بهترین و در عین حال سخت ترین ویژگیه ک اکثر آدما ندارن !

اما خب هر چیزی از تعادل خارج بشه خوب نیست 

کتاب چطور فردی را ک وسواس دارد دوست بداریم و با اون زندگی کنیم رو بخون

ب خودش بد کرد ک متوجه شد ؛وگرنه آخره پیاما این بود ک دیگه هیچ وقت بهم پیام نمیده ؛  ه ...

دلیل جداییتون چی بود؟خیلی غم انگیزه اصلا خوندم ناراحت شدم خدایی 

تکرار نکردن اشتباه،قشنگتراز معذرت خواهیه!