2777
2789
عنوان

ویار دارم به همسرم😑😑😑😑

198 بازدید | 10 پست

وحشتناک حالمو بد میکنه بنده خدا اصلا هم بوی عرق و این حرفا نداره سر پسره اولم چون اینجوری نبودم اصلا الان براش عجیبه لوس هم هست درکی نداره😑🤦🏻‍♀️

راهکاری براش دارید؟تجربه مشابه؟

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری قبلیمarezooo80

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برعکس بودم نمیزاشتم از کنارم تکون بخوره

یه زمانی عشق رو‌از ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشو‌جلوم‌ بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم تو‌هم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین

من برعکس بودم نمیزاشتم از کنارم تکون بخوره

منم اصلا سر بچه اولم اینجوری نبودم با اینکه اون موقع کلی هم دعوا داشتیم کلا رو اعصابم بود😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری قبلیمarezooo80

من سر پسر اولم چند وقت اونجوری شده بودم نسبت بهش ولی نگفتم ،گفتم ناراحت میشه یعنی منم بودم ناراحت می ...

برای من آنقدر شدیده پنهون نموند اره الان آقا ناراحت شده😑🤦🏻‍♀️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری قبلیمarezooo80