2777
2789
عنوان

اون حقیقتی در مورد خودتون ک‌ نمی‌خواین کسی بفهمه چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 2649 بازدید | 101 پست

من قیافه آدم ها یادم نمی مونه.  مثلا اگه دختر عمه های شوهرم بیرون ببینم نمی شناسم!  یا اگه عروس عمو شوهرم که تو مهمونی یک ساعت باهاش حرف زدم یک هفته بعد بیرون ببینم نمی شناسم! 

یا ارحم الراحمین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کامنتارو جواب نده😂😂راستی فامیلت چیشد که سه سیخ جوجه اورده بود هومد خونت؟

اول که کنسلش کردم مهمونیشونو گفتم مریضم 

ولی یه تاپیکی زدم صبح گفتم بعدش چیشد

هنوز عواقبش ادامه داره انگار😁

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
خودمو اصلااا دوس ندارم،شبا یواشکی گریه میکنم و نمیزارن هیچکس بفهمه و...

رو عزت نفست خیلی کار کن خیییلی زیاد !!

این از نون شب هم واجب تره

در این مورد کاملا کار درستی می‌کنی هیچ وقت نباید کسی بفهمه ک تو خودتو دوست نداری چون مثل نقطه ضعف برات میمونه 

این نقطه ضعف رو یا برطرفش کن یا حداقل بهبودش بده

یه لیست آماده کن از اینکه چرا خودت رو دوست نداری و دلیلش چی می‌تونه باشه و براش راه کار تعیین کن 

ای بابا هنوز فراموش نکردی    خودت اذیت نکن عزیزم اون پسر لیاقتت نداشت ولش کن حیف تو نیست& ...

لیاقت اون از من بیشتر بود عزیزم . 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

اول که کنسلش کردم مهمونیشونو گفتم مریضم  ولی یه تاپیکی زدم صبح گفتم بعدش چیشد هنوز عواقبش ادا ...

خلاصه نمیشه توضیح بدی؟😂😂😂 کنجکاو شدم نوشتی همه چیو تو تاپیکت؟

✌خُوبِتُ میگَن بَدِتُ میخوان تَوَلُدِت نَ وَلی خَتمِتُ میان
اول که کنسلش کردم مهمونیشونو گفتم مریضم  ولی یه تاپیکی زدم صبح گفتم بعدش چیشد هنوز عواقبش ادا ...

راستی یه سوال😂

تو چجوری قاتل ساحل تو پوست شیرو تشخیص دادی😂💔

ذهنمو درگیر خودت کردی لعنتی😂💔

آیا اینجا من تو رو میشناسم یا تو منو میشناسی ؟ صرفا یه تمرینی برای تخلیه این حجم از هیجانات احساسا ...

درسته همو  ظاهری و واقعی نمیشناسیم ولی الان تو دیگ میدونی یه کاربری دکتر زیبایی وجود داره مردم از رو حرفای مردم شات میگیرن گلم اینک بخوای پیش همون ادما بگی خطرش کمتره تا اینک بخوای جایی بگی ک از حرفات اسکرین شات بگیرن و به همه بفرستن!

قضاوت ممنوع!!🗣 ما اومدیم دنیارو عوض کنیم ولی دنیا مارو  عوض کرد:) اگ مخالف نظر منی ریپ نزن گلم جواب نمیدم رید.ه میشه بهت🙄🤙🏻(🥂)اگ دیدی بهت درخواست دوستی دادم و تو یه تاپیکی باهات خوش رفتاری کردم مطمعن باش یا خواهرشوهرتم یا مادرشوهرت😑🥱
چطوری فاش شد ؟؟؟

بهم پیام داده بود  زنش هکش کرده بود 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

فیزیکی سایز سینه ام😬 ناخن خوردنم  روحی اینکه تنبلم و باید زور رو سرم باشه برای انجام کارهام

برای سال جدید یکی از هدف هات این باشه 

ک حداقل ۵ تا از عادت های بدت رو از بین ببری یکیش همین ناخن خوردنه و اهمال کاری باشه 

راستی یه سوال😂 تو چجوری قاتل ساحل تو پوست شیرو تشخیص دادی😂💔 ذهنمو درگیر خودت کردی لعنتی😂💔

من یه شخص خاصم به خاطر همین😂😂😂😎

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️