2777
2789

نقطه کور زندگیتون چیه ؟ مثلا شما یه بیماری خاصی دارین و نمی‌خواین کسی بفهمه و در تلاشین ک این موضوع رو قایمش کنین 

یا یه اخلاقی دارین ک میدونین بده و اگه کسی بفهمه دیگه دوستون نداره برای همین در واقعیت مخفیش میکنین 

یا حقیقتی تو زندگیتون هست ک همیشه عذابتون میده و تو خودتون نگهش داشتین 

برای شما نیمه تاریک وجودتون چیه ؟

. اون چیزای نمیخواستم کسی بفهمه ؛ رابطم با عشقم  قبل از عقد کردنش بود . 

بعد از عروسیش با خط جفتمون ،تماااام خاطراتمون رفت  رو بلنگوی  3خانواده بزرگ ؛با تمام جزییبات ؛ بوسیدنا؛بغل کردنا و.... 

کجا بود چ جور بود ؛ همه چی با جزیییات  .... همه فهمیدن . 

اولین عشقم بود ؛اولین کارام بود؛همیشه آبروی همه رو حفظ میکردم  ، حتی کسی ک  علنا گناهشو فریاد میزد ....

تا اون موقع  انگشت نامحرمی بهم نخورده بود .....  11 ماه از اون کارها گذشته بود و دیگه قرار نبود تکرار بشه 

اینم  زندگی من ... 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی نمیخوایم کسی بفهمه چطور اینجا بگیم ک اکثرا بفهمن؟!

قضاوت ممنوع!!🗣 ما اومدیم دنیارو عوض کنیم ولی دنیا مارو  عوض کرد:) اگ مخالف نظر منی ریپ نزن گلم جواب نمیدم رید.ه میشه بهت🙄🤙🏻(🥂)اگ دیدی بهت درخواست دوستی دادم و تو یه تاپیکی باهات خوش رفتاری کردم مطمعن باش یا خواهرشوهرتم یا مادرشوهرت😑🥱