2777
2789
عنوان

بعد این همه تنش و وسواس فکری

155 بازدید | 21 پست

دو دیقس که حالم خوبه 

خدا انشالله روم تافت بزنه تازه دارم نفس میکشم🤦🏻‍♀️

او تند خو نبود،آنها از سمت شکسته اش به او نزدیک میشدند.
ان شاالله حال دلت تاهمیشه خوب بشه  من دیگه دارم از ناراحتی و احمقی شوهرم روانی میشم کل وجودم پ ...

فداتشم همچنین تو❤️

حالا تو دلیلشو میدونی من بی دلیل فکر میکنمو اعصابم خورد میشع 😐

حتی نمیدونم به چی 

فقط چون زیاذ فکر میکنم سرم درد میگیره😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فداتشم همچنین تو❤️ حالا تو دلیلشو میدونی من بی دلیل فکر میکنمو اعصابم خورد میشع 😐 حتی نمیدونم به ...

نکن مریض میشی من دیگه داغونم بخدا از دست کارا و دلسوزی‌های بیجا شوهرم برا بابای احمق تر خودش دارم میترکم 

فداتشم همچنین تو❤️ حالا تو دلیلشو میدونی من بی دلیل فکر میکنمو اعصابم خورد میشع 😐 حتی نمیدونم به ...

کاش یروز از خواب بیداربشم و این تنش ها و استرس و اعصاب خوردهای چرت تموم بسن دعام کن خستم

نکن مریض میشی من دیگه داغونم بخدا از دست کارا و دلسوزی‌های بیجا شوهرم برا بابای احمق تر خودش دارم می ...

خدا انشالله مشکلتو حل کنع ❤️ عزیزم

کاش یروز از خواب بیداربشم و این تنش ها و استرس و اعصاب خوردهای چرت تموم بسن دعام کن خستم

چشم حتما شمام دعا کن❤️

آجی اینجا نیتتو بگو تاپیک قفل شد

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚
@دردونمه   تاپیک قفل شد  نیتم اینع خدا بگع الان دارم کار درستی میکنم؟  اگه ن باید ...

عزیزدلم براتون خیلی خوب اومده فقط ی جا گفته

در برابر دستور خدا سرکشی نکنین و مغرور نباشین همیشه با خودتون بگین من ب خدای عالم پناه میبرم 

گله قشنگم همچنین نوشته کوچکترین اتفاقاتی ک از نظر ما اصلا مهم نمیاد همه ی اینها به دستور خداست و نوشته در مقابل مهربانیای که خداوند نسبت به شما داره نباید سواستفاده بشه عوضش شما بیشتر دلتونو به خدا بسپارید چون زمانی که همه چی دارین اگه به وسوسه شیطان لعنتی از یاد خدا غافل بشین دوباره خدا همه رو میگیره پس همیشه به یاد خدا باشین و از هرچی که دارین هر لحظه و هرجا شکر گذار باشین و مخصوصاً نماز رو همیشه بخونین 

عزیزم برای شما هم اومده خدا از روح خودش به شما دمید پس زمانی که از نعمت برخوردارین به خودتون مغرور نشین فقط شاکر باشین تا همیشه در پناه خدا باشین 🤲💚😍

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚
عزیزدلم براتون خیلی خوب اومده فقط ی جا گفته در برابر دستور خدا سرکشی نکنین و مغرور نباشین همیشه با ...

قربونت برم

اخه ی مسئله بود 

ک دوستی گرفت اینطوری 

نوشته بود عالیع فلانه 

یعنی اینو اون میگرفت میگفت بده 

شما میشه ی نیت دیگه بگیرید راجب‌مسائل‌قبلی‌

ک( میگفتم خدایا هنوز دوسش داشته باشم ینی نمیاد چرا اینطوری‌میکنه ینی دوسم دارع؟) 

خدام میگف‌ اره خوبه میاد 

ینی با دو نفر‌ اوکی باشم؟😂🤦🏻‍♀️

شما میشه اینو ک تو پرانتزه بگیری؟

قربونت برم اخه ی مسئله بود  ک دوستی گرفت اینطوری  نوشته بود عالیع فلانه  یعنی این ...

😂😂

دقیقا متوجه نشدم الان بینه دو تا فرد موندی؟

😂😂 دقیقا متوجه نشدم الان بینه دو تا فرد موندی؟

ن 😂

یکی و دوسش داشتم فامیل بود 

بعد هیچ کاری نمیکرد 

دوستم استخاره میگرف میگف 

اره همانا صبور باشید فلان باشید 

بعد قشنک داستانو میگف میگفت ب زودی میشه 

بعد میگفتم ولش کنم 

میگفت نه فلان

بعد الان با یکی اشنا شدم 

الان شما کرفتی کفت عالیع فلانه 

ینی اگه بگیری ک کات کنم و اینا برگردم ب‌فکر اون بمونم 

قاعدتا مبگه نه

بعد من الان نمیدونم ب فکر کدوم قران باشم😂🤦🏻‍♀️

ن 😂 یکی و دوسش داشتم فامیل بود  بعد هیچ کاری نمیکرد  دوستم استخاره میگرف میگف  ا ...

😂😂😂 

آخه گلم وقتی بهت قرآن گفته صبور باش تو هم صبر میکردی ی مدت بگذره ان شاالله ک آینده ی خوبی باهاش داشتی، ب حرفه قرآن و خدا گوش کن گله من

الان اون اولی و ول کردی با یکی دیگه آشنا شدی ؟