2777
2789
عنوان

شیگولی و بارداری.بچه ها یه مشکلی پیش اومد تو سونو میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 124 بازدید | 59 پست
بچه ها من سونو سرخود رفتم چون یه کم درد تخمدان داشتم ... EP یعنی چی کسی میدونه ؟ دکتر سونو گرافی گفت ساک حاملگی تو هفته چهار مشخصه اگر باشه
منتظر نی نی هستی؟ خسته ای؟ نا امیدی؟ حتما اینجا رو بخون ... http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1610592&PageNumber=1

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم یکی از واژه هایی که نوشته فکر کنم واسه تشخیص پیچ خوردگی تخمدانه که اگه باشه خدای نکرده خطرناکه و باید سریع تشخیص داده بشه و درمان بشه معنولا عوارضی مثل تیر کشیدن زیر دل و درد شکمی در خانم است و دومی هم به معنای بارداری خارج رحمه البته گفته آزمایش بدی ببینی خدای نکرده این مشکل رو داری یا نه؟
من سقوط شبنم از گلبرگ یاس را آغاز یک پرواز می دانم.
عزیزم اگه درد تخمدان داشتی حتما سونو رو ببر پیش دکترت و حتما حتما سونوگرافی کنارل و ازمایشم بده خدای نکرده مشکلی واسه ات ایجاد نشه البته انشالله که هیچی نیست ولی قطعا بارداری واسه خودش گفته زبر شش هفته سونوی شکمی معلوم نیست حتما باید واژینال انجام بدی ولسه منم همینطور بود با وازینال ساک رو دید
من سقوط شبنم از گلبرگ یاس را آغاز یک پرواز می دانم.
ببین شیگولی من دم پریودم ازم مثبت شد بتام 78.. رفتم سونو هیچی نبود..رحمم خالییییییییی... دکتر گف یه هفته صبر کن تو لولته احتمالا میاد بالا.. ک اومد...دو تا دوستام هم اینطور بودن..امیدوارم مال تو هم همین باشه
شیگولی منم هفته 4رفته بودم واژینال کرد تا خارج رحمی نباشه چون بتام پایین بود چیزی ندید هفته بعدش رفتم از رو شکم دید نگران نباش توکلت ب اون بالایی باشه
پیش آ بهار خوبی تو   اصل فصل هایی  
امیدوارم باران جون مرسی . الان رفتم پیچ خوردگی تخمدان خوندم نوشته تخمدان رو ممکنه از دست بدی . درد دارم اما کمه. من الان نگران ساک نیستم نگران بزرگی تخمدانم کسی مثل من بوده؟؟؟؟؟
منتظر نی نی هستی؟ خسته ای؟ نا امیدی؟ حتما اینجا رو بخون ... http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1610592&PageNumber=1