2777
2789
عنوان

شیگولی و بارداری.بچه ها یه مشکلی پیش اومد تو سونو میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 125 بازدید | 59 پست
واااااا شیگولی الان چرا رفتی سونو آخه من رفتم دکتر خودم گفتم برا هفته هشت برام سونو بنویس بهم گفت چه تاریخی میشه هفته هشت منم همون هفته میرم، سونو زود رفتن چیزی جز استرس به همراه نداره عزیزم یا تو هفته شش سونو واژینال برو یا هفته هشت
  خدایا دستمو بگیر

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انشاالله که سونواشتباه کرده ودردتخمدانت هم ازعلامت های بارداریته فعلا خودتا بیخودی نگران نکن اگه باردارباشی اضطراب برات خوب نیست گلم
خوشبختی یعنی اینکه قلب مادرت بتپدوسایه ی پدرت بالای سرت باشد
نوشته تخمدان بزرگه ! باید ازمایش بتا بدی پس یکی از نشونه های بارداری بزرگ شدن تخمدانهاست ! البته فکر کنم 😐
خداحافظ دوستان عزیزم*لبتون خندون، دلتون شاد ،جیبتون پرپول و خوابتون پر از آرامش
من سه روز عقب انداخته بودم رفتم سونو ساک حاملگی رو.ندید و گفت تخمدان راستت بزرگ شده ممکنه خارج رحمی باشه ۱۰ روز دیگه بیا. بعد ۱۰ روز رفتم ساک و دید
لطفا براي سلامتي و عاقبت به خيري بچه هام دعا كنيد🙏🏻🙏🏻🙏🏻
شیگولی جون ضخامت آندومترت ١١هست اگه باردار نبودی و میخواستی پریود بشی باید آندومترت ضخامتش مثلا شش بود این یعنی اینکه یه خبرهایی هست فردا برو تیتر بتا بده
پناه میبرم به خدا از عـیبی که «امروز» در خود می بینم، و «دیروز»؛ دیگران را به خاطر هـمان عیـب؛ ملامت کرده ام ... محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان» ... 💕
شیگولی جون اول مبارکت باشه عزیزم دوما تو خیییییلی زود رفتی سونو ببین دکتر بخاطر این میگ زود نرید سونو عزیزم تو بتات الان خیییلی کمه اصن نیاز نیس بری سونو تااااا هفت هفته برا واژینال برو و هشت هفته برا شکمی بنظرم سونو شکمی هم برو من واژینال دادم خیلی بعدش اذیت شدم فقط فردا پس فردا برو یه تیتر بده تو سونو هم ک گفته تیتر بده
از خدا دلی ارام میخواهم....
بعدش منم اوایل بارداریم تخمدانام خیییلی درد میکردن.ببخشید ها ترشحم داشتم جوری بود درد و ترشحم هی حس میکردم پری شدم اما اینجور ک میشدم فقققط دراز میکشیدم و دیگ هفته پنج خوب شدم کااامل استراحت کن عزیزم
بعدش اگر بخوای همش سرب خود بری ازمایش و سونو و این چیزا خوب همممش بارداریت میشه استرس و استرسم برا خودت و اون نینی توی دلت خوووب نیس خانمی ریلکس باش براش قران بخون و بخدا توکل کن عزیزم همون خدایی ک باعث شده باردار شی مطمئن باش محافظ خودت و نینی هم هست