2777
2789
عنوان

خواهشا کمک کنید دخترم اسهال شده

993 بازدید | 25 پست

سلام مامانا 

دیشب  استفراغ کرد امروز صبح بهش نعنا دادم باز استفراغ کرد از داروخونه شربت ضد تهوع و استفراغ گرفتم خورد دیگه استفراغ نکرد 

از ساعت هشت تا حالا ۵باز پی پی کرده که عین آب هست چکار کنم 

تازه هم از مسافرت رسیدم خونه 

خدا جونم شکرت

سیب رنده شده

کته ماست

موز

اگه دکتر ORS داد ، نخر ، بینهایت بدمزه ست

خودت بهش آب فراوون بده

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببرش دکتر.چرا از ما میپرسی.پودر او آر اس هم براش از داروخونه بگیر قاطی آب کن بخوره

محبت آدما مثل سکه ست . اگه اونو تو قلک دل کسی بندازی ، دیگه نمیتونی درش بیاری ، مگه اینکه اونو بشکونی(: شاید بتونی ماهی رو از دریا بگیری ولی نمیتونی دریا رو از فکر ماهی بگیری

شربت زینک داری بهش بده

چای  خشک رو بریز توی ظرف بزار روی گاز یکم تفت بده کاملا خشک خشم بشه بریز توی ماست بهش بده 

قرص فولیک اسید یک  حل کن بهش بده شب قبل خواب

شکمو خلاف جهت عقربه ساعت ماساژ بده 

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ????

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)