دیروز رفته بودیم قم خونه عمش عید دیدنی و زیارت حرم . شبش تا ۴ بیدار بودیم صبحم ساعت ۶ راه افتادیم برگشتیم خونه مادرشوهرم ساهت ۸ رسیدیم. ماشینمونو گذاشته بودیم اونجا و رفتنی با ماشین پدر شوهرم رفتیم . برگشتیم شوهرم ماشینو برداشت برد تعمیرگاه نوبت داشت باید ماشینو میبرد یه قطعشو عوض میکرد تا ساعت ۱ و نیم بیرون بود . حالا خودش نتونست اصلا شبش بخوابه یه کله بیدار بود اومدنی هم خودش نشست پشت فرمون . حالا اومد تا نهار خورد و کاراشو کرد شد ساعت ۴ از خونه مادرشوهرم راه افتادیم اومدیم خونه خودمون رسیدیم ساعت ۵ شد . اومد سریع خوابید چون توی راه خونمون بودیم هی چورت میزد از بی خوابی . حالا شب دعوت بودیم خونه عموم . همه فایلمون دورهم جمع بودن . اینو بگم که من خونه همه فامیلای شوهرم عید دیدنی رفتم . منم فامیلی کسی اینجا ندارم فقط عمومه . حالا همه خونواده پدریم از شهرستانای مختلف امشب جمع شده بودن خونه این عموم و از چند روز قبل به ما گفته بودن از همون اول هی شوهرم میگفت من نمیام من نمیام . خلاصه شد امشب که شوهرم ساعت ۵ اومد خوابید تا ۸ بیدار نشد . اخرسر بلندش کردم به زور که بریم ولی اون شروع کرد داد و بیداد که من خوابم و نتونستم دیشب بخوابم و خستم چرا منو نمیبینی . بحثمون شد الان اون تو پذیرایی خوابیده منم توی اتاق . ببخشید طولانی شد ولی راهنمایی کنید من چیکار کنم
میشه برای بارداری من یه صلوات بفرستین ❤️انشالله حاجت روا بشید 🥹♥️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نمیدونم ولی حیفه مهمونی فامیل خودت که از دست دادی نبود؟
چجوری میرفتم اخه . انقد دلم برای تک تکشون تنگ شده بود ولی نمیتونستم خودم برم باید یکی منو میبرد . از این ناراحتم که من با شوهرم خونه همه فامیلاشون رفتیم اونوقت من یه دونه عمو دارم اینجا باهام نیومد بریم
میشه برای بارداری من یه صلوات بفرستین ❤️انشالله حاجت روا بشید 🥹♥️
منم از این دعوا ها زیاد کردم با شوهرم ولی الان فهمیدم اصلا ارزش نداره بهش فکر نکن شاید واقعا شوهرت توانش رو نداشته بی خوابی خیلی سخته. قسمت نبوده اوقات خودتون رو تلخ نکنید .شوهرت باید همیشه کنارت باشه مهمونی ارزش ناراحتی نداره .
واقعا بهت حق میدم چقدر همسرت ناحقی و ظلم کرده در حقت
ان شاالله بیشتر قدر تو رو بدونه و هواتو داشته باشه
ما زن ها چقدر مظلومیم😓
یاهویامن لاهو الاهو✨🌸🍃سرکوه بلند فریاد کردم،علی شیرخدا را یادکردم،علی شیرخدا_یاشاه مردان،دل ناشاد مارا شادگردان.علی شیرخدا دردم دواکن.مناجات مرا پیش خداکن.قرآن همه اش یک یاعلی است.🪴إرحَمْ عَبْدِکَ ضَعیفْ🙏🏻✅امام صادق علیه السلام فرمودند:اگر کسی دو تا کلمه بگه . السلام علیک یا ابا عبدالله السلام علیک و رحمة الله و برکاته ، 20 حج تو نامه عملش نوشته میشه.🍃🌸 چندساله منتظرم منتظر آمدن یه کوچولوی سالم و صالح که دل من و همسرم شاد بشه🥲 برای حاجتم یک صلوات می فرستید؟ ❤😍 اگر محبت کردیو و فرستادید خبرم کنید که منم ۳ تا براتون صلوات بفرستم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🪴🪴یاضامن آهو یا امام رضا ع عاشقتم❤❤❤