2777
2789
عنوان

به همسرم گفتم حالم خوب نیست

485 بازدید | 37 پست

عزیزان‌بنا به دلایلی مجبتر شدم به همسرم بگم حالم خوب نیست میدونم باور نکرده

چیکار کنم حالت تهوع بگیرم و بالا بیارم 😬؟

من همانم که خود قاتل و خود مقتولم؛                                    من همان مسئله ی ساده ولی مجهولم :)🍃💫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آها یعنی میخوای ناز کنی 

یه جورایی 

یکاری کرده ناراحتم ازش میخوام بترسونمش

من همانم که خود قاتل و خود مقتولم؛                                    من همان مسئله ی ساده ولی مجهولم :)🍃💫
که چی شه🤕

که باور کنه واقعا حالم بده 

فعلا سه تا نوافن خوردم نمیدونم بالا بیارم یا نه🤣

بمیر، بعد باورش میشه 😅😁  شوخی بود، اره دیگه تا بالا نیاری باور نمیکنه

حالا بحث اینجاس چیکار کنم بالا بیارم

که باور کنه واقعا حالم بده  فعلا سه تا نوافن خوردم نمیدونم بالا بیارم یا نه🤣

عه وا....

دختر میخوای خودکشی کنی

بیخیال بابا

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

به من دنیا رو هم بدن، بگن بیار بالا، نمیکنم اینکارو 😅🤦خیلی حس بدیه...

یه چیز بخور مثلا حالت تهوعت رو رفع کنه مثلا آبجوش و زنجبیل یا لیمو و...چمیدونم یه جور صحنه سازی که مثلا اینو بخوری حالت تهوعت رفع بشه