2777
2789
عنوان

خانوما بعد از زایمان چجوری....

268 بازدید | 16 پست

سلام من ۵۲روزه زایمان کردم منتهی وقت نکردم بهداشت برم 

نمیدونم قرص جلوگیری رو چجوری مصرف کنم؟ همین امشب شروع کنم به خوردن ؟

چون پریود که نمیشم هنوز 

میشه لطفا راهنمایی کنید 

دلم کمی آرامش میخواهد...

یه هفته دیگه واکسن داره بچت فراموش نکنی

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از روز چهلم نوزاد به بعد برا جلوگیری باقرص باید قرص مخصوص شیردهی استفاده کنی و دقیقا سرساعت.

الان که از چهلم شروع نکردم ، همین امشب شروع کنم مشکلی نداره؟

دلم کمی آرامش میخواهد...
الان که از چهلم شروع نکردم ، همین امشب شروع کنم مشکلی نداره؟

نه عزیزم عیب نداره.فقدسرساعت باید باشه هرشب.قرصای شیردهی خیلی ضعیفن ی ساعت دیروزود بشه اثرندارن

و خدا خواست غمت قسمت جانم باشد...                           

بهداشت به من گفتن قرص شیردهی در صورتی تاثیر داره که بچه فقط شیر مادر بخوره گفتن حتی اب قند هم بخوره تاثیرش میره نمیدونم راست گفتن یا دروغ اخه مگه میشه ولی من نخوردم چون هم آب قند میدادم هم شیر خشک کاندوم استفاده میکنم اگه دوست داشته باشی میتونی آمپول هم بزنی

از زندگی... ببخشید از نی‌نی‌سایت آموختم تا با کفش کسی راه نرفتم هرگز راه رفتنش را قضاوت نکنم،،،،                      🚫 هرگز با توهین و قضاوت دل نشکنیم "چوب خدا صدا نداره"  
نه عزیزم عیب نداره.فقدسرساعت باید باشه هرشب.قرصای شیردهی خیلی ضعیفن ی ساعت دیروزود بشه اثرندارن

شیر نمیدم ، قرص سیپروترون کامپاند میخوام بخورم

دلم کمی آرامش میخواهد...
من شیر خشک میخوره کلا 

خب پس نمیشه یا امپول بزن یا کاندوم

از زندگی... ببخشید از نی‌نی‌سایت آموختم تا با کفش کسی راه نرفتم هرگز راه رفتنش را قضاوت نکنم،،،،                      🚫 هرگز با توهین و قضاوت دل نشکنیم "چوب خدا صدا نداره"  
همون ال دی هم میتونه بخوره دیگ.اونا ک شیردهی نیس

اونو نمیدونم چون تو شیردهی هورمونها عوض میشه بدن هم برای بارداری دوباره آماده هست شاید بخاطر همین قرص شیردهی گذاشتن