khodahasttt مدیر عضویت: 1401/09/24 تعداد پست: 305 عنوان خانوما بعد از زایمان چجوری.... | مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 16 پست سلام من ۵۲روزه زایمان کردم منتهی وقت نکردم بهداشت برم نمیدونم قرص جلوگیری رو چجوری مصرف کنم؟ همین امشب شروع کنم به خوردن ؟چون پریود که نمیشم هنوز میشه لطفا راهنمایی کنید دلم کمی آرامش میخواهد... 1402/01/09 | 21:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فریبا۷۲ عضویت: 1401/12/03 تعداد پست: 1822 اونو نمیدونم چون تو شیردهی هورمونها عوض میشه بدن هم برای بارداری دوباره آماده هست شاید بخاطر همین قر ... نه اون واس اینکه رو شیر زیاد تاثیرنزاره واس همینم هس لونا ضعیف ترن.وگرنه چطور بعد شیش ماه ال دی ساده باید بخوری و خدا خواست غمت قسمت جانم باشد...
0m0m0m0m عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 1720 نه اون واس اینکه رو شیر زیاد تاثیرنزاره واس همینم هس لونا ضعیف ترن.وگرنه چطور بعد شیش ماه ال دی ساده ... نمیدونم اینو در جریان نیستم من که قرص نخوردم از زندگی... ببخشید از نینیسایت آموختم تا با کفش کسی راه نرفتم هرگز راه رفتنش را قضاوت نکنم،،،، 🚫 هرگز با توهین و قضاوت دل نشکنیم "چوب خدا صدا نداره"