2777
2789

من خودم بچه بودم همیشه فکر میکردم اگه یه گلو بو کنیم دیگه بوش تموم میشه برا همی هر گلیو بو میکردم هوایه داخل بینیمو بعد میدادم بیرون رویه گله تا بوش برگرده یه بار تو جمع فامیل سر همین سرما خورده بودم ....😂😂دیگه بقیشو بفهمید

تازه یه چال گونه دارم تو بچگی دوستام همیشه میگفتن به خاطر اینه کا مامانت وقتی حامله بوده با مشت تورو زده😐😐🤦‍♀️😂

بگم آبروم میره

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گوزن ها شوعر آهو هان

هنوزم معتقدم

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

فک میکردم آدم فضاییم و با بقیه فرق دارم

فک میکردم آدما وقتی میمیرن دوباره به شکل یه حیوون دیگه بدنیا میان و آرزو میکردم پروانه یا خرگوش یا آهو بشم

دوستم بهم گفته بود اگه گل بخوری جن میشی

بال پروانه رو میمالیدیم ب کف پامون که سرعتمون زیاد بشه

لایک نکن 🚫❤

یادمه بچه بودم مامانم قرمه سبزی که میذاشت ب خواهرم میگفتم حق نداری تو بو کنی ...همه بوی خوب خورشت سیاه مال منه😄😄

فکر میکردم خواهر بدبختم اگه بو کنه بوی خوب قرمه سبزی تموم میشه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...