سلام عزیزانم عیدتون مبارک
ی پسری توی محلمونه زیاد وضع مالیشون خوب نیست ولی پسره خیلی خوشگل و خوش قدو هیکل و مردونه هست یعنی بیشتر محله ها شهر میشناسنش و خیلی روش کراش دارن ، منم دوسالی میشه بهش علاقه دارم ولی نمیدونم چرا یا دلیلش چیه اهمیت ب هیچ دختری نمیده یا حتی نگاه یا ی کلام با هیچ دختری صحبت نمیکنه،ی مادر پیر داره ب ی بهونه خونشون رفتم شمارش پیدا کردم چندباری بهش گفتم و بهش پیام دادم حتی سین نمیکنه پسره خیلی زرنگه همیشه رفتاراش آدم و جذب خودش میکنه از قدیم مارموز بود تقریبا یکسالی میشه ک زیاد پیداش نمیشد الان اومده کلا وضع مالیشون اینقدر خوب شده ک پسره دوسه تا ماشین گرون قیمت برای خودش گرفته خونشون از محله ما بردن ی محل دیگه.الان خیلی ازیتم نمیدونم چی کنم دیگه خواب و خوراک ندارم ،
پسر 23سالشه همسن خودمه ، ،رفتم محل جدیدشون از مادرش سوال کردم راجب ممد خیلی بهش برخورد، فقط ب مادرش اهمیت میده فکنم کلفت گرفته برای مادرش مادرش خیلی پیره خیلی ب مادرش اهمیت میده چندتا از فامیلاشون تو محلمونن با دختراشون رفت و امد داریم میگن ما هیچی ازممد نمیدونیم ،ب نظرشما این همه پول از کجا اورده ،خلاف میکنه یا چی،فکرم خیلی درگیرشه ی راه حل بهم بگین بهش نزدیک بشم من حتی کل محل میدونن ک دلبندشم