2777
2789

۲۳ ساله  مهندس   دارای خانه و ماشین     لر  

( ما ترکیم بعد به یه دلایلی خانواده خوششون نمیاد زیاد شاید قبول نکنن والدین)      چهره کاملا معمولی و متوسط

دختر  ۱۹ ساله پشت کنکور    فرهنگیان میخاد      ولی فعلا امیدی نداره رتبش بهتر از پارسال شه   تا این جا چیز زیادی نخونده   فقط سه ماه وقت داره     و دلش میخاد از خانوادش دور شه   بره خوابگاه دانشگاه  یه شهر دیگه    چون حوصلشونو نداره

(یه جورایی این اولین خواستگارشه )

تعداد رای : 40
نظرسنجی
شما باشین قبول میکنید و درسم میخونید
14
35%
قبول میکنید درس ول میکنید
3
7%
قبول نمیکنی
19
47%
میری میمیری اصن😐😆واقعا اعصاب ندارم ! ذهنم در گیره کنکور ریدم!
4
10%
باور دارم که من میتونم😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درستو بخون دانشگاه برو

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

ناگفته نماند  آن دختر   بار اولی که کنکور داد رتبه ۹ هزار شد  حتی مصاحبه فرهنگیان هم دعوت شد    ولی به خاطر رقابت بالا بین رشته های انسانی و دخترا برا این دانشگاه    قبول نشد      و  او فاقد تمرکز بوده و حوصله درسم  نداره   اگه یه کم بتونه بخونه ( از گشادی خود کم کنه     می‌تونه قبول شه   واقعا

باور دارم که من میتونم😍
تو اسمت چیه ؟😳😳😳😳😳تو خوددددد منی ؟ پشت کنکور  دوراهی بین ازدواج و درسی که تا الان چیزی ن ...

تو ازدواج هیچ چیزی نیست که براش عجله کنی. من لیسانس گرفتم شاغل شدم بعد ازدواج کردم بازم میگمجا داشت دیر تر.‌‌.. 

اول بگم ک الان بخوای قبول کنی درگیر این مسائل میشی و درست افت میکنه و حتی ممکنه قبول نشی  کاش ...

اه اینا امروز اومدن سر راه من     مزاحم شدنننننن  چرا نمیشه من درس بخونم اهههههههههههه واقعا خودمم کلافم

باور دارم که من میتونم😍