2777
2789
عنوان

نظرسنجی خواستگار با این شرایط قبول میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 56 پست
تو اسمت چیه ؟😳😳😳😳😳تو خوددددد منی ؟ پشت کنکور  دوراهی بین ازدواج و درسی که تا الان چیزی ن ...

اینجوری وقتی درگیر ازدواجین درسم تو مغزتون نمیره فقط الکی ب خودتون فشار میارین .اول باید یه تصمیم درست بگیرید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجوری وقتی درگیر ازدواجین درسم تو مغزتون نمیره فقط الکی ب خودتون فشار میارین .اول باید یه تصمیم در ...

بله دقیقا 

ولی خب وقتی درس فشار میاره 😂به همه چییییی فکر میکنم 

میگم‌مگه‌شوهر کردن چشه 

استارتر عزیزم باز برو خدااتو شکر کن‌ انسانی هستی و میتونی بخونی و قبول شی  من بدبخت شیمی و فیز ...

49درصذ میزنی    خیلیییی خوبه بابا      دوست منم پشت تجربی    اصن نمیدونه چجوری بخونه بنده خدا از من بدتر    اون رتبش شد 50هزار

باور دارم که من میتونم😍
استارتر عزیزم باز برو خدااتو شکر کن‌ انسانی هستی و میتونی بخونی و قبول شی  من بدبخت شیمی و فیز ...

بابا منم باید برا فرهنگیان خیلیییی رتبه خوبی بیارم   دبیری تقریبا رتبه زیر هزار    یا نهایت شانس بیارم تا زیر دو هزار    ابتدایی بخام برم زیر سه هزار حدودا    حالا ممکنه تا 3500اینا هم بشه 

باور دارم که من میتونم😍
نظری ندارم 😂 وی کتاب را بسته و  در فکر رفتن به خانه ی شوهر است

😑😭🤣من از خونه شوهر میترسم فک کن تنهایی😓     مادر شوهر      بچه   خونه  داری   ایییییییییی

باور دارم که من میتونم😍
بابا منم باید برا فرهنگیان خیلیییی رتبه خوبی بیارم   دبیری تقریبا رتبه زیر هزار  &nbs ...

بله بله صد البته کار شمام سخته 

ولی خب هرچقدر بیشتر پشت کنور بمونیم بیشتر افسردگی میگیریم 

من دیگه تمیتونم به کتابم نگاه کنم 

نترس باو کاری نداره کع 😂میریم با یه خر تر از خودمون و اون طایفه‌ی بیشعورش  بحث میکنیم  ت ...

😳32   تو 19    من باشم قبول نمیکنم  اصن خیلیییی زیاده   من بابام 39سالشه

باور دارم که من میتونم😍