2777
2789
آفرین.نخوردم تا حالا فقط شنیدم، واقعا تهران هیچی از خودش نداره🤕

نه اینکه هیچی نداره که نه 

تهران طی سالیان سال خیلی مهاجر داشته، از همه ی شهرا 

یعنی هرکی یه موقعیت پیدا کرد اومد تهران 

چون امکان پیشرفتی که تو تهران هست تو شهر های دیگه نیست 

و خب به مرور فرهنگ ها تلفیق شد، تهرانی های اصیل یه جورایی گم شدن به اصطلاح و تهران شد شهری که توش هر روز شاهد ترند های جدیدیم😅

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کوشت و با پیاز  و رب تفت میدی  ا خلال بادوم  از قبل خیس شدع  با گلاب رو به خورشت ...

زرشک قرمزا که رو پلو میریزم خرابش میکنه؟!

زرشک سیاه چجوریه!؟ غذای ترشیه؟

تنها کسی که باید از اون بهتر باشی، دیروز خودته
یکی از غذا های بلوچستان گوشت گوسفند رو خشک میکنن با برنج و ادویه میپزن خیلیم خوشمزه اس     ...

بلدی برامون بگید!؟

🤤 همشون خیلی خوشمزه🤤 من بلدم بریون بپزم😊

بله خیلی خوشمزه هستند 

نوش جونتون باشه 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
بلدی برامون بگید!؟

اره.گوسفتد که ذبح کردیم گوشت رو برش می‌زنیم به صورت ورقه ای بعد با اناردون(انار ترش موقعش که بشه دون میکنیم میزاریم خشک شه بعد آسیاب میکنیم) و نمک و زردچوبه گوشت رو آویزون میگن تا خشک شده بعد از خشک شدن گوشت رو میشوریم تو یه قابلمه و پر آب میکنیم تا خوب نرم و پخته شهبرا برنج از آب همین گوشت استفاده میکنیم موقعی که برنج رو میزاریم دم بکشه گوشت رو یکم تو روغن سرخ میکنیم بعد میزاریم رو برنج تا با هم دم بکشن

رستوران کسایی تو خیابون فاطمیه ماه رمضان و محرم هر روز داره تو طول سال جمعه ها عالیه شله ش

خیلی ممنونم، سفر بعدی به مشهد حتما از پیشنهادتون استفاده میکنم