2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین ببینید این پسره بگیره یا نه +شات

| مشاهده متن کامل بحث + 13476 بازدید | 283 پست
اخه خیلی کارا کرده که عشقش بهم ثابت شده 😢

اخه خواستگاری ام بیاد که فردا عقدتون نیست میتونه بیاد با خانوادش یه شیرینی چیزی بخورید قرار عقد واینارو دوسه ماه دیه بذارید بنطر من که بهانه ست🥲من خودم ۶ ماه بعد بله برونم عقد کردیم 

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها خانوادش در جریانن یه بار مامانش منو دیده دیشب گفت مامانم باهات حرف میزنه که مطمئن بشی همه چی ...

ببین به حرف زدن مامانش اعتماد نکن.بنظرم اگه خواستگار داری راه بده و در مورد خواستگارت فکر کن

اگه نداری هم باهاش سرد شو و بگو قرارمون تا عید بود

متاسفانه خانم ها احساسی حرف میزنن

ایشون دو حالت داره یا بلاتکلیف یا واقعا داره تلاش می‌کنه 

اگر بلاتکلیف که دمشم گرم فکراسو بکنه مطمن بیاد جلو 

اگر هم راست میگه آدم عاقلیه دوست داره کاراش رو منظم و با برنامه جلو ببره 

چون تمرکزش رو نیاز داره  

الان فک کن باهاش به هم زدی چون نمیگیره 

حالت بهتر میشه؟

همون کاریو کن که حالتو خوب میکنه

ببین بنظرم اگه دوسش داری این ۲ماهم فرصت بده ولی تو این مدت دیگه اصلا حرف ازدواجو پیش نکش ببین خودش چیکار میکنه، پیشنهاد میده یا نمیده اون موقع تو هم میتونی تکلیفتو با خودت و اون مشخص کنی

شب است و هرکسی، به تعلقی گرفتار..........حضرت سعدی
بچه ها کسایی که میگن میخاست بیاد تو این شیش سال میومد اخه ما اصلااااااا شرایط نداشتیم تازه الان وضعی ...

اسی عزیز 

میدونم چقد دلبستشی انشالله به هم برسین

والا ایشونم خب کار داشته میتونست بیاد جلو نشون باشین کم کم برین جلو 

انشالله میاد دوماه دیگه 

ولی حالا بیاد خب اا دو ماه مراسم خواستگاری اینا طول میکشه برین بیاین تاریخ مشخص کنین ۲ ماه دیگه عقد

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
سپاسگذارم عزیزم مرسییئییی😍😍😘😘😘😘

چند سالگی تا چند سالگی

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
فراموشش کردی؟

فراموش که نه.بیشترم بخاطر خودم‌ناراحتم‌نه اون.چون باعث شدم‌چهار سال عمرم حروم شه.الان نسبت بهش بی تفاوتم فقط بخاطر عمر حروم شدن ناراحتم.

عاشق زندگی و همسرم😊امیدوارم به خدا.
اولین کاربری که از امیرا تعریف میکنه    

سوهرم منم که یه هفته ای اومد خواستگاری اتفاقا امیره 😂😂😂😂چشاشم ابیه ماشینشم سفیده اتفاقا عجیب امیرا بگیر شدن جدیدا

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸

عزیزم من نمیدونم این بگیر هست یا نه چون از رابطتون فقط اندازه شات هایی که گذاشتی میدونم

این که میگن طرف ۶ سال دوست بوده و رسمی نکرده پس دنبال ازدواج نیست رو قبول ندارم

چون تو اطرافیانم دوستی های طولانی تر هم دیدم که الان سالهاست ازدواج کردن

اما اینکه همش بهش اصرار کنی برای رسمی کردن رابطه رو درک نمیکنم

اگه دیگه تمایل به دوستی نداری و هدفت ازدواجه یک بار باید بهش بکی نه که براش روزشمار بذاری و هی یاداوری کنی و...

ببخشید ولی اینجوری یه حالت آویزونی پیدا میکنی

رک و راست بگو من دیگه میخوام ازدواج کنم.یا بیاد یا تموم( البته اگه نمیخوای صبر کنی)

پسر اگه بخواد تو هرشرایطی میاد جلو چون میترسه از دست بده

اگر امروز و فردا میکنه یعنی فقط به دوستی تمایل داره 

اخه خواستگاری ام بیاد که فردا عقدتون نیست میتونه بیاد با خانوادش یه شیرینی چیزی بخورید قرار عقد واین ...

دقیقا منم همین میگم ایشون پول و خونه و ماشینش هست دیگه در نمیره که