2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین ببینید این پسره بگیره یا نه +شات

| مشاهده متن کامل بحث + 13476 بازدید | 283 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منکه میگم بگیر نیست😑

خب یدونه انگشتر بخره با خانوادش تشریف بیارن حدالقل 

عقدتون بمونه واسه بعد 

تیکر تولدمه🌱✨ بیا تا گل برافشانیم و می در ساغر اندازیم.. فلک را سقف بشکافیم و طرحی نو در اندازیم.. اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد.. من و ساقی به هم تازیم و بنیادش براندازیم

اسی بزار دیگ ایقد طولش دادی اینو بنوسی؟ 

الان عصبی میشم گزارش بارونت میکنم😐💔

زورت بیاد امضام صورتیه فقط من رنگ صورتی دارم گیلیلیلیلی😁😂💗۱۴۰۳ الان داری با خودت میگی خب ده کیلو وزن اضاف کردنو من توی یه ماه اضاف میکنم چه خبرهه…..؟ من لاغریم ارثیته و کلیم میخورم اما چاق نمیشم از انواع قرص و پودر هم امتحان کردم و نشد… اما تا عید امسال یه هیکل ناز دارم😍😍♥️
میخام بدونم اصلا چه حسی نسبت به حرفاش دارین

بخدا من حسم اکثرا واقعیتو میگه همون دو خط اولو خوندم حس کردم داره فِر میده،چون از دوتا عوضی بد ضربه خوردم

منِ او🌹🍃
میخام بدونم اصلا چه حسی نسبت به حرفاش دارین

لامصب خو همون اول همه رو بزار  

از ما بدا انتظار نداشته باش شما ک خوبی واس ما هم دعا کننیازی ب پرواز نیست همین پایینم بالاتر از خیلیام😏