2777
2789

خب خب ،خودم میدونم😁 چون واجبه، تو دینمون اومده ، خدا گفته، حتی به نفع خودمون و روح و جسممون هم هست، و خدا رو شکر که 

این همه نماز خون و روزه دار داریم

خدا روزه و نماز همه مون  و البته خودم رو قبول کنه🤲

ولی آخههه چرا تذکر تو جامعه کم داریم؟!

هر تذکری، به مسئولان و گرون فروشا و غیبت و و بی حجابی و کم کاری معلم و مسئول و ...؟!!

امر به معروف و نهی از منکر هم مثل نماز و روزه واجبه

البته طرز گفتنش خیلی مهمه ، استاد تقوی تو نت ،نکته هاش رو گفته

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیخونم نمیگیرم

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|  goftino.com/c/xJbnEE

😐راستش دیگه نیازی نیس شما یا بقیه زبون باز کنی

امربه معروف مال زمان پیغمبر بود ک نه اینترنتی داشت نه تکنولوژی ک بشه فیلم کلیپ نوشته پیدا کرد آگهی و راهت رو پیدا کنی الحمدالله همه چشم و هوش و حق انتخاب دارند بخوان راه پیدا کنن گوگل پر شده از منبع ک از صحبت شماهم بیشتر اطلاعات میده باتصویر و نوشته

کلی هم اهنگ تکان دهنده قاطیش کردند 

قهرمان زندگی خودت باش    حدیث چشم مگو      باجماعت کوران
😐راستش دیگه نیازی نیس شما یا بقیه زبون باز کنی  امربه معروف مال زمان پیغمبر بود ک نه اینترنتی ...

درسته خدا رو شکر فضای مجازی و کتاب و رسانه هست به نسبت گذشته دیگه کسی نمیتونه بگه من نمیدونستم

اما اینی که شما گفتی روشنگریه با امر به معروف و نهی از منکر فرق داره