2777
2789
عنوان

برند آشغال سامر واسه سیسمونی🤬

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 19 پست
نه عزیزم من کل ست رو سه سال پیش چهار صد گرفتم،ناخن گیر و تب سنج پستونک داروخوری و برس و دندون گیر ال ...

آره عزیزم

گرون شده الان خیلی

بازم دمت گرم که گفتی. البته من مجردم 😅 ولی خب متاهلا استفاده میکنن. دستت درد نکنه

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

واقعا یک میلیون میدید ناخن گیر😭

نه عزیزم من کل ست رو سه سال پیش چهار صد گرفتم،ناخن گیر و تب سنج پستونک داروخوری و برس و دندون گیر الان ولی گرونتر شده

/////خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است \\\\\\

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پنج هزار تومن سال ۹۴ناخن گیر خریدم براش تا امسالم داشت.امسال عین خنگ ها ناخن کاشت خودمو گرفتم باهاش شکست الآنم نگه داشتمش صورتیشو برای دخترم بخرم حدودا شده ۱۵هزار تومن

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد