2777
2789
عنوان

بیاین از سختی های دوران عقدتون بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 1452 بازدید | 35 پست
الان زندگی تون چطوره؟

با شوهرم خوبه خداروشکر 

ولی هر وقت میریم خونه پدرم همیشه اعصاب خوردی یا دعوا الان هم به خاطر ی حرفی که به من زد منم همونو به خودش گفته قهر کرده گوشیو قطع می‌کنه زنگ که میزنم 

خیلی دلم شکسته همش راه میرم و گریم میگیره دیشب هم پیش شوهرم بغض کردم نتونستم جلو خودمو بگیرم زدم زیر گریه از دست بابام🥲🥲🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با شوهرم خوبه خداروشکر  ولی هر وقت میریم خونه پدرم همیشه اعصاب خوردی یا دعوا الان هم به خاطر ی ...

بابام هنوزم لجه با شوهرم و خانوادش با منم خیلی لج شده انکار دوست داره زندگی منو به هم بزنه 🙁

با شوهرم خوبه خداروشکر  ولی هر وقت میریم خونه پدرم همیشه اعصاب خوردی یا دعوا الان هم به خاطر ی ...

وای متاسفم برات عزیزم...هرکی ی مشکلی داره🥺من باز بابام خپبه اما شاید با مادرشوهرمو شوهرم ب مشکل بربخورم

خداوسط غمات یه گل میکاره🌹
وای متاسفم برات عزیزم...هرکی ی مشکلی داره🥺من باز بابام خپبه اما شاید با مادرشوهرمو شوهرم ب مشکل برب ...

اره دیگه هر کی یجور مشکل داره به این واقعیت رسیدم هیچ زندگی بدون مشکل نیست 

اره دیگه هر کی یجور مشکل داره به این واقعیت رسیدم هیچ زندگی بدون مشکل نیست 

افرین منم جدیدا رسیدم بهش...خودم خیلی شوهرمو با بقیه مردا مقایسه میکرپم انا دیدم یکی شوهرش یه خوبی داره شوهر من نداره باز شوهر من ی خوبی داره ک اون نداره

خداوسط غمات یه گل میکاره🌹