2777
2789
عنوان

بیاین از سختی های دوران عقدتون بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 1452 بازدید | 35 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا منی...عجیب دخالت میکنن....الان رفتین سر خونه زندگی تون؟الان چطورن؟

بله. دخالت که هنوز دارن مخصوصا اوایل عروسی کردن با زایمان اینا ولی دیگه کم کم دستت میاد کجاها یه خودی نشون بدی که بفهمن 

پس عزا بر خود کنید ای خفتگان زانکه بد مرگیس این خواب گران

دو  شهر  متفاوت بودن، دور بودن ازهم،  دیر به دیر  دیدن  همدیگه،  شاغل بودنمون،  دو  روز میرفتم  پیش  شوهرم  رفتارای زشت  و  زننده  مادرش، ،آدم  ازهمه  زندگی سیر میکرد.. واای که  یادم مییاااد  با  خودم  میگم  چه  صبری دااشتم که تحمل میکردم، 

دوران  عقدم خوب نبود، مشکلات  زیاد  بود، خدارو  شکر  گذشت...

خییلی بااید  صبور بود، تا  بتونی بسااازی اگه بخوای زندگی کنی....

وای خیلی بده شب خونه مادرشوهر خوابیدن

باورت میشه اگه صدای آب میشنید میومد توی راه پله بفهمه چی به چیه😐 دوطبقه بود خونشون ما طبقه پایین بودیم تو دوره عقد

باورت میشه اگه صدای آب میشنید میومد توی راه پله بفهمه چی به چیه😐 دوطبقه بود خونشون ما طبقه پایین بو ...

واااای چقد فضولیش گل میکرده😂😂من مادرشوهرم بیعضی شبا پشت در وای میستاد ببینه صدا میاد یا ن😂

خداوسط غمات یه گل میکاره🌹
واااای چقد فضولیش گل میکرده😂😂من مادرشوهرم بیعضی شبا پشت در وای میستاد ببینه صدا میاد یا ن😂

یبار بهش بگو خجالتم خوب چیزیه قدیما مردم چقدر باحیا بودن😂😂😂😂