2777
2789
من دو سال پیش سوراخ گوش دوم که زدم بعدش گوشم عفونت کرد  دیدم گردنم یه چیز دایره بزرگ زده بیرون ...

دختر من 4 ساله غده لنفاوی بزرگ شدن یکبار سونو و ازمایش بردم گفتن مشکلی نیست ولی دل من اروم نمیگیره دل و جرات که دوباره ببرمش دکترم ندارم 😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من 4 ساله غده لنفاوی بزرگ شدن یکبار سونو و ازمایش بردم گفتن مشکلی نیست ولی دل من اروم نمیگیره د ...

نباید دست بزنی دست بزنی بزرگ میشن نگران نباش. منم مث شما ترسیدم حتی گریه میکردم ببر یه دکتر دیگه دارو میده تموم میشه انشالله که چیزی نیس 

دقیقا مثل دختر منه پشت گوشش زیر چونه هاش کنار گردن  تا حالا دکتر و سونو بردیش؟؟؟

دختر من ۴ ساله اینجوری البته من یکبار سونو و آزمایش بردمش گفتن چیری نیس ولی از اون موقع دیگه اصلا پاهام یاری نمیکنه ببرمش حتی یه چکاپ ساده خیلی خوب نگرانیتون درک میکنم من حتی آرامش از کل وجودم رفته این چهارسال آنقدر استرس و نگرانی کشیدم 

بچه شما کی تا حالا اینا رو داره؟چندسالشه؟

دختر من ۴ ساله اینجوری البته من یکبار سونو و آزمایش بردمش گفتن چیری نیس ولی از اون موقع دیگه اصلا پا ...

پسرم سه سالشه 

الان چهار ماهه اینجوریه 

خیلی نگرانشم 

ببر دکتر نشونش بده ان شاالله که رفع میشه 

منم میخوام ببرمش و ان شاالله که هیچی نیست 

من سیر تو‌غذاش میریزم یه حبه 

عسل و‌سیاهدونه رو میگویم نصف قاشق چای خوری بهش میدم 

گرمیجاتم سعی کن بهش بدی

پسرم سه سالشه  الان چهار ماهه اینجوریه  خیلی نگرانشم  ببر دکتر نشونش بده ان شاالله ...

ببرمش گلم حتما .مطمئنن چیزی نیس اگر تو پیک ها بگردی کلی بچه مثل بچه من و شمو هست نگران نباش گلم