2777
2789
عنوان

رژیم خام گیاهخواری گرفتم

6255 بازدید | 21 پست

حدودا ۵ سال پیش به مدت 8ماه خام گیاهخوار بودم هر ماه یکی دو روز به خودم استراحت میدادم و تو این مدت 40کیلو کم‌کردم الان دوباره میخوام 10کیلو کم کنم مجدد شروع کردم الان روز پنجم هستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سخت نیست ،چیا میشه خورد تواین رژیم چیا نمیشه خورد میشه توضیح بدی

به هر حال سختی داره مخصوصا هفته اول ولی بعدش اوکی میشی بدنت عادت میکنه هر میوه و سبزیجاتی که دوست دارید به هر مقداری که میتونین بخورین  میتونید مصرف کنید بهتر نمک مصرف نکیند  

⬅️⬅️⬅️ قابلمه را فراموش کن.

✅️ فقط خوراکی های گیاهی ✅️

❌️اصلا هم نباید هیچ چیزی را پخت.❌️

✅️ فقط خام ✅️

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

پدرمن مشکل کبد چرب داشتن و دفع پروتئین توادرار  خوب سنشونم بالاست سخت بود خیلی  خیلی خودمون و ایشون خیلی اذیت شدیم   ولی  هشت هفته  خام گیاهخواری کردن ورنشون ده کیلوکم شد  کبدشون خیلی بهتر شد اما مشکل کلیه فقط یکمی بهتر شدزیاد موثر نبود برای کلیه  حالا دکترشون گفته فعلا گوشت واجیل وچایی  اصلا نبایدبخوری بقیه چیزا عادی  تا ببینیم چی میشه 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟

کلا نون برنج حبوبات و پروتئین نمیتونین بخورین فقط میوه و سبزیجات خام و مغزیجات خام ولی مغزیجات محدود مثلا روزی دو تا گردو 10تا بادام شیر و پنیر و اینا هم نمیتونین بخورین 

⬅️⬅️⬅️ قابلمه را فراموش کن. ✅️ فقط خوراکی های گیاهی ✅️ ❌️اصلا هم نباید هیچ چیزی را پخت.❌️ ✅️ ف ...

✅️ خامگیاهخواری توی اکثر شهر ها هم انجمن دارند.

✅️ هفتگی جلسات (ممکنه چند روز در هفته) برگزار میشه.

🤩🤩 جلسات رایگانه. 🤩🤩

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

✅️ خامگیاهخواری توی اکثر شهر ها هم انجمن دارند. ✅️ هفتگی جلسات (ممکنه چند روز در هفته) برگزار میشه. ...

🦋🦋🦋 کتاب هایی هم در این زمینه هست.

✅️ خامگیاهخواری توی اکثر شهر ها هم انجمن دارند. ✅️ هفتگی جلسات (ممکنه چند روز در هفته) برگزار میشه. ...

عزیزم شماواقعا همه چی میدونین،به اسم پروفایلتونم میاد ازسارابپرس😘❤️

تاریخ رامردان پرهیاهومینویسندوبدون اینکه بدانند،قهرمان داستان هایشان زاده چه کسانی بوده اند👸

عزیزم شماواقعا همه چی میدونین،به اسم پروفایلتونم میاد ازسارابپرس😘❤️

خواهش می کنم.😊

از آشناهای من بودن بعضی ها این جلسات رو می رفتن.