2777
2789
عنوان

بهش تبریک گفته .. خستم 🥺

1171 بازدید | 58 پست

گوشی همسرم رمز داره دیشب گوشیش دست بچم بود ازش گرفتم نگاه کردم دیدم تو واتساپ ی خانومی ک فک کنم برا اداره ای چیزی هس بهش روز مهندسو تبریک گفته و ی عکس نوشته هم براش نوشته همسرمم عکس پروفایلشو باز کرده بود و ی خانوم با ارایش زیاد و مصنوعی و بدون روسری بود ..

شاید بگید چرا گوشیشو چک کردی ولی خب چن روز پیش خونه نبودم گوشیمو گذاشتم رو ضبط صوت و رفتم بیرون بعدش گوش دادم داشته ب فیلم پور.ن نگاه میکرده و صدای ی زنی میومد حالم خیلی بد شد .. چن روزی باهاش حرف نمیزنم خستم هیچکاریم نمیتونم بکنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب حریم شخصیش احترام بذار  اینجوری خودت راحتتری زندگیتو با کنکاش تلخ نکن

اره دا 😂 شریک زندیگشم هر قلطی بخاد کرده 

من یه دیوونه فاقد سلامت روانی هستم نود درصد حرفایی که باهاتون موافقت میکنم فقط واسه اینه که حال ندارم مخالفت کنم 

عزیزممم😥

- عشقِ‌تو💔شیرین‌ترین‌داستانِ‌این‌دنیایِ‌تلخ‌است‌ حسین..(:️ روزگاری خواهد آمد که مردم به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی تعجب می کنند(امیرالمؤمنین علی علیه السلام )ادما تو زندگیت زودگذرن پس حالتو با خودت خوب کن نه با وجود بقیه🌱☀️❤️
ب حریم شخصیش احترام بذار  اینجوری خودت راحتتری زندگیتو با کنکاش تلخ نکن

به حال خودش بذار بدتر میشه باید همینجا جلوشو گرفت تا کار به جاهای باریک نکشیده

پسرام نفسام   خدایا خودت مواظبشون باش  عضویتمو بیخیال کاربری قدیمی ام قبلی ترکید  

خب پیام تبریک بوده که اصلا مهم نیست عکس مردم هم به شما ارتباطی نداره واسه نوع عکس پروفایل هم باید اجازه بگیرن ؟؟ بعدشم به جای قهر کردن و چسی اومدن رابطمون خوب کنین باهاش رفیق باشید خیلی کارتون زشته که صدا ضبط میکنید میدون جنگ نیستا زندگیه مشترکه مشتررک

میرقصانم زندگی را به سازم.   کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل