2777
2789
عنوان

بهش تبریک گفته .. خستم 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1171 بازدید | 58 پست
ب حریم شخصیش احترام بذار  اینجوری خودت راحتتری زندگیتو با کنکاش تلخ نکن

به قولی سرش رو بکنه زیر برف؟! 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

اوووو چقدر شلوغش میکنی همین شماها گند میزنید به زندگی یه نفر دیگه شوهرش و ول کنه برای خوش زندگی کنه؟ ...

شلوغش نکردم. 

درضمن خانوم نسبتا محترم 

استارتر خودش بهتر از هرکس می‌دونه چی تو زندگیش گذشته و میگذره 

من خوب درکش میکنم 

و رفتار امثال شمارو هم خیلی خوب میشناسم 

زنان قوی جوری رفتار نمیکنن که مردان فکر کنن خیلی زرنگن.

من میگم برای خودت زندگی کن ، درست میگم .

اگه شما این حرف منو نقض میکند 

چطور انتظار دارید همسر ایشون فیلم ... ببینن و ایشون دم نزنن 

اگه زندگی مشترکه که نباید اینجور باشه 

استارتر باید خودشو دوست داشته باشه و انقد عزت نفس داشته باشه که بتونه جلوی فیلم مستهجن دیدن همسرش رو بگیره .

شَر بِچار بَلکیِ پَدا گِندَگْ مَبیت...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهم اون حالِ خوبِ که استارتر کنار همسرش نداره

اگه مهم حال خوب باشه ک الان همه باید در محضر طلاق باشن،

گاهی اوقات باید اشتباهات رو بکولیم توصورت همدیگه و‌ازنو بسازیم ،

میگفت: خدایا برای تموم روزمرگی های ساده ای که حوصلم سر رفت شکرت! چون میتونست آروم نباشه و کلی اتفاقای بد رخ بده.🌱
وظیفه ی مااین نیست چشم ودل یک نفر رو به زندگی سرد کنیم.اگرمیتونیم راهکاردرست ارایه بدیم درهرجایگاهی ...

شما راهکار خودتونو بگین ببینم؟

با این جور کردن چطور باید رفتار بشه؟

من بعضی از شما زنا رو اصلا درک نمیکنم

شَر بِچار بَلکیِ پَدا گِندَگْ مَبیت...
شلوغش نکردم.  درضمن خانوم نسبتا محترم  استارتر خودش بهتر از هرکس می‌دونه چی تو زندگیش گذ ...

با راهکارایی که شما دادی جلوش و بگیره؟ شما که رسما گفتی برو گند بزن به زندگیت حالا چرا انقدر عصبی شدی بهتره به یه روانپزشک مراجعه کنی رفتارت طبیعی نیست 😐

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

وظیفه ی مااین نیست چشم ودل یک نفر رو به زندگی سرد کنیم.اگرمیتونیم راهکاردرست ارایه بدیم درهرجایگاهی ...

حالا خودشون باشن دو دستی زندگیشون و میچسبن برای بقیه راهکار طلاق میدن یه عده بی تجربه هم هستن که رفتار غلط خودشون و به بقیه توصیه میکنن 

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

گند نزده . پی برده به گند کاری های کسی دیگه

بنظرم بدترین کارو کرده ک به شوهرش نشون داده ضبط می‌کرد ک فقط شوهرشو بشناسه و تمام دیگ نباید نشون میداد چون واس شوهره عادی میشه بیشتر گنداشو ادامه میده

شما راهکار خودتونو بگین ببینم؟ با این جور کردن چطور باید رفتار بشه؟ من بعضی از شما زنا رو اصلا درک ...

من راهکاری ندارم دوست عزیز.ولی راهکار غلطی ام نمیدم ،شماسریع مسیر زندگی استارتروجداکردی این چه راهکاریه اخه.چه چیزبعضی ازماخانومارومتوجه نمیشی عزیزم؟؟استمرار؟تلاش برای حفظ زندگی؟شماتصورمیکنید اگر روانشناسی خوندین دیگه امکان اشتباه تو راهنمایی کردن دیگران ندارین نه؟اگرفردا استارتر راه بیفته بره دادگاه طلاق بگیره راهکار یسری ازکاربراخیلی بدردبخوره؟بابا درمورد زندگیش حرف میزنه.میگه بخاطربچه م نمیخوام جدا شم.چون کسی اندازه من نمیتونه براش دلسوز باشه.یه بچه این وسط هست ک اگرما راهنمایی غلط کنیم اشیونه ی این بچه رونابودمیکنیم.

توهرجای جهان باشی،برات ازدورمیمیرم...
باش تو خوبی .. کسی گفت باید از من اجازه بگیره گفتم پروشو باز کرده اگه مرد بود باز نمیکرد .. دیدم ک م ...

شوهر منم همینه حتی بیرون بریم با مردا دعوا داره انگار ولی با خانما انقد میخنده و مهربونه😪