2777
2789
عنوان

بهش تبریک گفته .. خستم 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1171 بازدید | 58 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انقد حالم بده ک دیشب فقط گریه کردم اومد بغلم کرد اشکامو پاک کرد ک منم پسش زدم و صدای فیلم بده رو برا ...

اون تبریک که اصلا چیز مهمی نیست برای شوهر منم فرستادن صد تا تبریک عید و فلان

حالا چروفایل اون خانوم بی حجاب بوده مگه الان توی جامعه همه حجاب کامل هستن توی گوشیش نبینه بیرون میبینه

اما واقعا برام سواله چرا صدایی ک ضبط کردی براش گذاشتی اشتباه بزرگی کردی روشو توی روی خودت باز کردی امروز وفردا میاد جلوی خودت فیلم میبینه دیگه هم نمیتونی چیزی بگی

چطوری مطمئنی؟ چیزی دیدی  البته احساس ما خانوما ۸۰ درصد مواقع درسته

پنج سال پیش خیانت جنسی کرده اره عکسای لخت دختره رو دیدم تو گوشیش با خودش بود لخت بودن...الان میگه اون ازدواج کرده ولی میخوام ثابت کنم که زبونش کوتاه بشه

الهی دورت بگردم. سعی کن یه کاری بکنی  اگه نمیتونی بری سرکار  آنلاین شاپ بزن  ادمی ...

ببخشید دوست عزیزبااحترام به نظرتون.حالامگه دقیقا چه اتفاق بزرگی افتاده ؟یسری ها جوری راهکاربه استارترمیدن که یابه فکرطلاق باشه دراسرع وقت،یا بمونه سرزندگیش زندگیروبه کام کل اعضای خانواده زهرکنه.واقعا تعجب میکنم چرا نی نی سایت این مدلی شده.یعنی واقعا اگراین اتفاق برای خودتونم رخ میداد همین مراحلی که نوشتین وانجام میدادین؟همسرشون فقط یه پیام تبریک نوشته.شاید هیچ چیزی بینشون نیست واقعا.واگرایشون پروفایل روبازکرده بازم عجیب نیست.یعنی هیچ کدوم ما پروفایل دیگرانو بازنمیکنیم؟فیلم مستهجن دیدن هم بازم عادی انگاری شده چون اکثراقایون میبینن.لطفا وعاجزا با دوتاموضوع خیلی مزخرف سعی نکنید روابط ایشون وهمسرشونو با دادن راهکار غلط به نابودی بکشونید

توهرجای جهان باشی،برات ازدورمیمیرم...
الهی دورت بگردم. سعی کن یه کاری بکنی  اگه نمیتونی بری سرکار  آنلاین شاپ بزن  ادمی ...

اوووو چقدر شلوغش میکنی همین شماها گند میزنید به زندگی یه نفر دیگه شوهرش و ول کنه برای خوش زندگی کنه؟ شما با این طرز فکرتون اصلا نباید شوهر کنید مشکل به این کوچیکی و با ندونم کاری بزرگش میکنید بعدم طرف مقابل و مقصر میدونید بابت نظری که میدی و تاثیری که رو زندگی یه نفر دیگه میذاری مسئولی بدون فکر حرف نزن لطفا عزیزم

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

دوست عزیزم استارترجان کاربسیار اشتباهی کردی که گوشیتونوگذاشتین روضبط صوت ورفتین.معنی اینکاریعنی چی.چون فیلم دیده ازخودتون طردش میکنید؟بدنیست اینکار؟دارین کاری میکنین خودش باپای خودش فاصله بگیره وبره.دوم اینکه باورکن اتفاق خاصی نیفتاده اغراق وبزرگنمایی نکن.چرازندگیتونو بیخود تلخ میکنی؟بدت نمیاد همسرشماهم مثلا گاهی توخیابون دنبالتون بیفته ببینه کجامیرین یاچه میکنین یاگوشیتونوچک کنه؟

ببخشید دوست عزیزبااحترام به نظرتون.حالامگه دقیقا چه اتفاق بزرگی افتاده ؟یسری ها جوری راهکاربه استارت ...

عزیزم تاپیک های منو بخونی متوجه میشی که من خودم این چیزا رو گذروندم . درضمن من روانشناسم 

ربطی اون پروفایل و اینا نداره 

این خانم حالش با همسرش خوب نیست 

و این تنها چیزی هست که برای من مهمه 

حال آدم باید با اون کسی که باهاش  زندگی میکنه خوب باشه وگرنه به چه درد میخوره این زندگی.

درضمن وقتی وارد یه زندگی مشترک میشه آدم به هیچ وجه نباید فیلم مستهجن ببینه 

چون این یک نوع بیماری محسوب میشه 

شَر بِچار بَلکیِ پَدا گِندَگْ مَبیت...
عزیزم تاپیک های منو بخونی متوجه میشی که من خودم این چیزا رو گذروندم . درضمن من روانشناسم  ربطی ...

وظیفه ی مااین نیست چشم ودل یک نفر رو به زندگی سرد کنیم.اگرمیتونیم راهکاردرست ارایه بدیم درهرجایگاهی که هستیم حالاچه روانشناس چه یه خواننده عادی،اگرنمیتونیم زندگی  وتحمل همسرشونو برای این هانم سخت تر نکنیم.من اکثرکامنتهایی که توموضوعات زن وسوهری هست میخونم میبینم یا میگن طلاق بگیر یا جوری صحبت میکنن که خانم دلسرد میشه.عجیبه