2777
2789
عنوان

بهش تبریک گفته .. خستم 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1171 بازدید | 58 پست
اره دا 😂 شریک زندیگشم هر قلطی بخاد کرده 

اول اینکه معتقدم خیانت خودش ی روزی رو میشه

دوم تو زندگی مشترک مهم ترین چیز اعتماد متقابله

اگه نباشه زندگی میشه جهنم

سوم اینکه شوهرش خیانتی نکرده جز اون فیلم ک اکثر اقایون بهش معتادن

ی نفر دیگه داره برا همچین چیزایی ک تونا دیده میگیری دعا میکنه.😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی .. ن اصلن 😔 از بچمم نمیتونم بگذرم نمیخوام بدون من بزرگ بشه اخه هیشکی اندازه من دلسوزش نیست

قرار نیس که طلاق بگیری فقط اونمود کن 

پسرام نفسام   خدایا خودت مواظبشون باش  عضویتمو بیخیال کاربری قدیمی ام قبلی ترکید  
انقد حالم بده ک دیشب فقط گریه کردم اومد بغلم کرد اشکامو پاک کرد ک منم پسش زدم و صدای فیلم بده رو برا ...

واقعا که صداش و ضبط کردی پخشم کردی براش خودتون دستی دستی باعث میشین ازتون سرد بشن و برن سمت یکی دیگه بعد شاکیم هستین جنایت که نکرده فیلم دیده خیلی از مردا بعضی وقتا میبینن به جای اینکه فکر چاره باشی و صمیمیت و بیشتر کنی و بهش نزدیک شی قشنگ گند زدی به رابطه اون دیگه الان بهت اعتماد نمیکنه وارد حریم شخصیش شدی

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

خب پیام تبریک بوده که اصلا مهم نیست عکس مردم هم به شما ارتباطی نداره واسه نوع عکس پروفایل هم باید اج ...

باش تو خوبی .. کسی گفت باید از من اجازه بگیره گفتم پروشو باز کرده اگه مرد بود باز نمیکرد .. دیدم ک میگم 

به حال خودش بذار بدتر میشه باید همینجا جلوشو گرفت تا کار به جاهای باریک نکشیده

اگه چیزی ازش دیده اره

ولی کار همسر ایشون از نظر من نرماله

ی نفر دیگه داره برا همچین چیزایی ک تونا دیده میگیری دعا میکنه.😊
عزیزم گوشی رو بزاریم تو حالت ضبط چند ساعت میتونه ضبط کنه منم به شوهرم شک دارم

بنظرم اینکارو نکن فقط خودتو داغون میکنی .. من چن تا برنامه حذف کردم و تو حالت پرواز گذاشتم و زدم شارژر و ضبطو زدم رفتم بیرون

یکی .. ن اصلن 😔 از بچمم نمیتونم بگذرم نمیخوام بدون من بزرگ بشه اخه هیشکی اندازه من دلسوزش نیست

الهی دورت بگردم.

سعی کن یه کاری بکنی 

اگه نمیتونی بری سرکار 

آنلاین شاپ بزن 

ادمینی چیزی شو‌ 

ولی تو رو خدا خودتو نجات بده 

قربون بشم بخاطر بچه ات تمام سعیتو بکن 

حداقل بتون حال خودتو بچه تو به دور از همسرت خوب کنی 

اگه نمیتونی جدا شی 

تحملش هم نکن 

برای خودت زندگی کن 

شاد باش 

تفریح کن 

اونو اصلا حسابش نکن 

فک کن اصلا وجود نداره 

اما احساساتتو بروز بده ، مثلا ناراحتی اونو به روت بیار 

درضمن بهش بفهمون که تو متوجه تمام کثافت کاریاش هستی که فکر نکنه با یه آدم ساده طرفه 

تو قوی هستی دوست قشنگ من 

شَر بِچار بَلکیِ پَدا گِندَگْ مَبیت...
الهی دورت بگردم. سعی کن یه کاری بکنی  اگه نمیتونی بری سرکار  آنلاین شاپ بزن  ادمی ...

واسه یه فیلم که 80درصد مردا میبینن جداشه؟

میگفت: خدایا برای تموم روزمرگی های ساده ای که حوصلم سر رفت شکرت! چون میتونست آروم نباشه و کلی اتفاقای بد رخ بده.🌱
خوب تا سه ساعت میتونه ضبط کنه من مطمینم کسی رو میاره خونه

فک کنم بایدحافظت زیاد باشه 

میگفت: خدایا برای تموم روزمرگی های ساده ای که حوصلم سر رفت شکرت! چون میتونست آروم نباشه و کلی اتفاقای بد رخ بده.🌱