2777
2789
عنوان

پلیس فتاا

262 بازدید | 21 پست

سلام بچا کسی میدونه ب پلیس فتا میشه زنک زد سوال پرسید یا نه؟😭یکی داره سعی میکنه وارد اکانتم شه میخوام ببینم میشه فهمید کیه یا اگ ب کسی شک دارم راهی هس ازش مدزک بدست بیاریم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه ایمیل و صاحب سیم کارت خودت باشی طرف هیچکار نمیتونه بکنه فقط شمارتو میزنه یه کدی برات میاد هیچ تر ...

اره ببین صاحب سیمکارت و ایمیل خودمم اما اگ تاپیک قبلمو ببینی توضیح دادم ک چیشده گوشبم دست یکی بوده میترسم اطلاعاتمو برداشته باشه😭اخه بعد اون‌ماجرای تاپیک قبلیم ک زدم دوباره امشب دیدم برام ایمیل اومده ک کد بازیابی شما برای حذف گذرواژه.یعنی داره تلاش میکنه حذف کنه کدمو😭

اره ببین صاحب سیمکارت و ایمیل خودمم اما اگ تاپیک قبلمو ببینی توضیح دادم ک چیشده گوشبم دست یکی بوده م ...

هیچ کاری نمیتونه بکنه اون فقط ادرس ایمیل تورو داره میزنه فورگت پسورد برای ایمیلت یا خططت پیام کد میاد الکی درگیرش نشو واسه ایمیلت یه رمز سختتر بذار و یه ایمیل دیگه بساز به عنوان بازیابی تو تنظیمات ایمیلت وارد کن اون دیگه عمرا بتونه وارد ایمیلت بشه

هیچ کاری نمیتونه بکنه اون فقط ادرس ایمیل تورو داره میزنه فورگت پسورد برای ایمیلت یا خططت پیام کد میا ...

میخوام کلا گپشیمو ریست کنم با اینک کلی بدبختی داره ی عالمه چیز دارم نمیدونم کجا ذخیره کنم حتی میخوام شماره هامو بسوزونم😭🥲اما بازم کلی ب این شماره ها احتیاج داشتم.نمیدونم چ کنم.میترسم پقتی گوشیم دستش بوده کارای دیگ هم کرده باشه یا کار خلاف کرده باشه با اکانت من دور از چشمم بعدا گندش دربیاد من بدبخت شمم