2777
2789
عنوان

خودم ریختم برگام موند🍃😂

707 بازدید | 56 پست

یسری رفته بودیم عید دیدنی 

من همین ک رفتم تو ی سلام کردمو فقط با کسی ک درو برامون باز کردع بود دست دادم و احوال پرسی کردم. رفتم تو خودمو انداختم رو مبل 

بعده ما اینا ی دختر بچه ی 5 ساله دارن از اتاقش قشنگ اومد بیرون سلام داد گفت خوش اومدین بعدش اومد با تک تکمون دست داد😐 💔

میوه اوردن یکی برداشتم بازم تعارف کردن گفتم ن دیگه مرسی 

همون بچه 5 ساله بهش تعارف کردن گفت ممنون مامان جان میل ندارم😐 بعد گوشی دستم بودش گفتم میخای بازی بیارم باهاش بازی کنی؟(می خواستم امتحانش کنم) گفت مامانم گفته دست به گوشیه هرکسی نزنم😐گفتم اوک ، چایی میخوری؟ مامان جانم گفتن دندونات پوسیدع میشن😐یکم گذشت مامانش اومد نشست کنارش خم شد اروم دسته مامانه رو بوس کرد😐

۱۰ برابر این سن دارم ولی هیچی حالیم نیس تفف 

یعنی چجوری یه بچه میتونه اینقدددددد با ادب باشه؟

فک میکردم دارم سریال میبینم

اخه از اینا فقط تو فیلما بودش ک ..

خلاصه که از خودم ناامید شدم 😂💔

جدیدا تاپیک ها یه جوری شده که من پس از ورود بهشون فقط می تونم این جوری واکنش بدم..............برگ هایم😐پشم هایم😐گلبرگ هایم 😐کاسبرگ هایم 😐پرهایم😐کرک هایم😐شاخه هایم😐شکوفه هایم 😐همشون آتیش گرفتن 😐😐😐🍃🍃🍃 شعری در وصف نی نی سایت :اینجا نی نی سایته همه چی در همه/باید مراقب باشی از دهنت نپره/حرفای سیاسی و بحث های ممیزی/چون یهو نی نی یار میزنه از جات بلند نشی /یه عده خودشیفته یه عده دپ/یه عده وقیح و یه عده چت /خلاصه همه جور آدمی پیدا میشه/تاپیک های خیانت همیشه پربازدید میشه /اینجا یاد گرفتم مادرشوهر یعنی همه چی/اگر کسی لایکت نکرد یعنی دیگه باید خفه شی با ریتم مناسب خوانده شود😁👈(رپ طور😑) 

شاید برای شما هم اتفاق بیفتد 🤣🤣🤣🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

کاربر آقا هستم 😊 خوشحال میشم تاپیکام رو بخونید و نظر بدید (لینک زیر برای پرسیدن سوال به صورت ناشناس هست و اگر  نظرات و انتقاد دارید به صورت ناشناس میتونید بگید و همینطور وموضوعی برای تاپیک بعدی داشتید ممنون میشم  بگید ) https://abzarek.ir/service-p/msg/1149864

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حتما خیلی نمک و گوگولیم هست؟!,❤🥺

خیلی تپل و بانمک بود😍😂

جدیدا تاپیک ها یه جوری شده که من پس از ورود بهشون فقط می تونم این جوری واکنش بدم..............برگ هایم😐پشم هایم😐گلبرگ هایم 😐کاسبرگ هایم 😐پرهایم😐کرک هایم😐شاخه هایم😐شکوفه هایم 😐همشون آتیش گرفتن 😐😐😐🍃🍃🍃 شعری در وصف نی نی سایت :اینجا نی نی سایته همه چی در همه/باید مراقب باشی از دهنت نپره/حرفای سیاسی و بحث های ممیزی/چون یهو نی نی یار میزنه از جات بلند نشی /یه عده خودشیفته یه عده دپ/یه عده وقیح و یه عده چت /خلاصه همه جور آدمی پیدا میشه/تاپیک های خیانت همیشه پربازدید میشه /اینجا یاد گرفتم مادرشوهر یعنی همه چی/اگر کسی لایکت نکرد یعنی دیگه باید خفه شی با ریتم مناسب خوانده شود😁👈(رپ طور😑) 

حقیقتا منم ازت ناامید شدم😂

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

چه پدر و مادر خوبی 

حالا اگه اینستا پست میذاشتم میگفتم لایک کن ، نمیکردی 😒شوخی زیاد میکنم😁 نه لایک کن نه دلخور شو 🫀                         بله دانشجوی پزشکی هستم .میام اینجا تا از درس دور باشم . میشه لطفا سوال کنکوری نپرسی؟🥺❤️
🤣🤣🤣🤣برگای منم ریخت مگه میشه؟؟  مگه داریم؟؟  اونم بچهای امروزی

به خدا منم هنگ کرده بودم🌚

منم الن از خودم نا امیدم کردی 😂😂😂

خداروشکر که تنها نیستم😂💔