2777
2789
عنوان

حس ششمی هستم !! بیاین سوال بپرسین آینده تونو بگم .

| مشاهده متن کامل بحث + 1097 بازدید | 221 پست
گفتم ک این کراش درد گرفتمو میتونم از نزدیک ببینم یا ن اگه ارع چن سالگیم؟و اینکه گفتم میتونم مخ نداشت ...

شاید این امکان نباشه ببینیش . اما بعد از مدت حدودا زیادی میبینیش 

احتمالا ۲۰/۲۱ ولی خیلی جور میشین باهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کی ازدواج میکنم؟شغلش چیه

شغلش گالری ماشین داره . البته بهتون درباره شغلش دروغ میگه شاید شما از این شغلش خوشتون نیاد . ازدواج میکنید به زودی 

اما شاید براتون شخص دیگه ای مناسب باشه

شاید این امکان نباشه ببینیش . اما بعد از مدت حدودا زیادی میبینیش  احتمالا ۲۰/۲۱ ولی خیلی جور م ...

خداییش میشه با همچین ادمی جور شم؟چجوری آخه؟

میدونی چرا همه نوجوونا عصبین!؟چون مثل یه بچه باهاشون برخورد میکنین و انتظار دارین عین یه بزرگسال رفتار کنن.
شب خوش . سوالات کمی بعدتر . اگر آینده نگری شخصی بود درخواست بدید

عزیزم لطفا جواب منو بدع از استرس اینجوری خوابم نمیبرع 

میدونی چرا همه نوجوونا عصبین!؟چون مثل یه بچه باهاشون برخورد میکنین و انتظار دارین عین یه بزرگسال رفتار کنن.

عزیزان سلام مجدد درخواست بدین بگم بهتون باز ممکنه تو پیغام دوستان گم شه اینجا 

در صورتی که تاپیک بهتره 

ولی از فردا دوباره فعالیت دارم! با موضوع جدید 

منتظر درخواست هستم 

حس های آینده نگری من به شخصه ۹۵ درصد درست می باشد

نی نی تو دلیم دختره یا پسر؟

ان شاالله بارداریت به سلامتی باشه گلم 

اگه میخوای بچت تو فامیل تک باشه این مطالبو بخون و انجام بده 

ان شاالله مثل من نتیجه بگیری 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10683214/خانم-های-باردار-یاهرکی-در-آینده-میخواد-باردار-

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
جنسیت  بچه ام چیه ؟

ان شاالله بارداریت به سلامتی باشه گلم 

اگه میخوای بچت تو فامیل تک باشه برو این مطالب بخون ان شاالله مثل من نتیجه بگیری  زیبایی هوش اخلاق خوش روزی و....😉

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10683214/خانم-های-باردار-یاهرکی-در-آینده-میخواد-

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
عزیزان سلام مجدد درخواست بدین بگم بهتون باز ممکنه تو پیغام دوستان گم شه اینجا  در صورتی که تاپ ...

سلام میشه بگی من حامله میشم یانه جنسیتش چی میشه 

برات صلوات فرستادم