benazaret مدیر عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 271 عنوان حس ششمی هستم !! بیاین سوال بپرسین آینده تونو بگم . | مشاهده متن کامل بحث + 1097 بازدید | 221 پست سلام سوالی دارید بپرسین . حتما جواب میدم . سوالی درباره همسر . عشق . جدایی. ناراحتی. بارداری. رابطه . زندگی مشترک، مادری. پولداری و ……. منتظرتونم حس ششم قویییی 1402/01/09 | 02:33 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
benazaret مدیر استارتر عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 271 گفتم ک این کراش درد گرفتمو میتونم از نزدیک ببینم یا ن اگه ارع چن سالگیم؟و اینکه گفتم میتونم مخ نداشت ... شاید این امکان نباشه ببینیش . اما بعد از مدت حدودا زیادی میبینیش احتمالا ۲۰/۲۱ ولی خیلی جور میشین باهم
benazaret مدیر استارتر عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 271 خانواده هامون ممکنه سنگ بندازن جلو راهمون؟ بله امکانش هست اما موفق میشوید
رستا1444 عضویت: 1401/12/18 تعداد پست: 150 دوستون داره اما زیاد مطمئن نیست عزیزم کی میاد سمتم یا خبری ازش دریافت میکنم؟ (اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم..)🤍🌱
benazaret مدیر استارتر عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 271 کی ازدواج میکنم؟شغلش چیه شغلش گالری ماشین داره . البته بهتون درباره شغلش دروغ میگه شاید شما از این شغلش خوشتون نیاد . ازدواج میکنید به زودی اما شاید براتون شخص دیگه ای مناسب باشه
benazaret مدیر استارتر عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 271 عزیزم کی میاد سمتم یا خبری ازش دریافت میکنم؟ کمی طول میکشه
مریم۶۴۱۹ عضویت: 1401/04/21 تعداد پست: 890 شاید این امکان نباشه ببینیش . اما بعد از مدت حدودا زیادی میبینیش احتمالا ۲۰/۲۱ ولی خیلی جور م ... خداییش میشه با همچین ادمی جور شم؟چجوری آخه؟ میدونی چرا همه نوجوونا عصبین!؟چون مثل یه بچه باهاشون برخورد میکنین و انتظار دارین عین یه بزرگسال رفتار کنن.
benazaret مدیر استارتر عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 271 شب خوش . سوالات کمی بعدتر . اگر آینده نگری شخصی بود درخواست بدید
مریم۶۴۱۹ عضویت: 1401/04/21 تعداد پست: 890 شب خوش . سوالات کمی بعدتر . اگر آینده نگری شخصی بود درخواست بدید عزیزم لطفا جواب منو بدع از استرس اینجوری خوابم نمیبرع میدونی چرا همه نوجوونا عصبین!؟چون مثل یه بچه باهاشون برخورد میکنین و انتظار دارین عین یه بزرگسال رفتار کنن.
delaram7575 عضویت: 1398/09/14 تعداد پست: 787 شاید این امکان نباشه ببینیش . اما بعد از مدت حدودا زیادی میبینیش احتمالا ۲۰/۲۱ ولی خیلی جور م ... من کی ازدواج میکنم؟ مشخصاتش چیه؟
benazaret مدیر استارتر عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 271 عزیزان سلام مجدد درخواست بدین بگم بهتون باز ممکنه تو پیغام دوستان گم شه اینجا در صورتی که تاپیک بهتره ولی از فردا دوباره فعالیت دارم! با موضوع جدید منتظر درخواست هستم حس های آینده نگری من به شخصه ۹۵ درصد درست می باشد
جنگل_پاییزی عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 9845 نی نی تو دلیم دختره یا پسر؟ ان شاالله بارداریت به سلامتی باشه گلم اگه میخوای بچت تو فامیل تک باشه این مطالبو بخون و انجام بده ان شاالله مثل من نتیجه بگیری https://www.ninisite.com/discussion/topic/10683214/خانم-های-باردار-یاهرکی-در-آینده-میخواد-باردار- لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان شاالله از مطالبتاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش صلوات یادت نره ها(◠‿◕)درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی بدنیا اومدی،تو گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا یجوری زندگیکن.. که موقع مرگت، همه گریه کنن تو بخندی..♡
جنگل_پاییزی عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 9845 جنسیت بچه ام چیه ؟ ان شاالله بارداریت به سلامتی باشه گلم اگه میخوای بچت تو فامیل تک باشه برو این مطالب بخون ان شاالله مثل من نتیجه بگیری زیبایی هوش اخلاق خوش روزی و....😉https://www.ninisite.com/discussion/topic/10683214/خانم-های-باردار-یاهرکی-در-آینده-میخواد- لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان شاالله از مطالبتاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش صلوات یادت نره ها(◠‿◕)درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی بدنیا اومدی،تو گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا یجوری زندگیکن.. که موقع مرگت، همه گریه کنن تو بخندی..♡
جنگل_پاییزی عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 9845 عزیزان سلام مجدد درخواست بدین بگم بهتون باز ممکنه تو پیغام دوستان گم شه اینجا در صورتی که تاپ ... سلام میشه بگی من حامله میشم یانه جنسیتش چی میشه برات صلوات فرستادم لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان شاالله از مطالبتاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش صلوات یادت نره ها(◠‿◕)درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی بدنیا اومدی،تو گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا یجوری زندگیکن.. که موقع مرگت، همه گریه کنن تو بخندی..♡
ملوسک_شکلاتی عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 3494 امسال اون اتفاق بزرگ واسم میوفته بالاخره؟ یه مهر ماهیه شیطون دانشجوی فرهنگیان هستم.اگه سوالی داشتین در خدمتم