2777
2789
عنوان

وای بچها زنگ زدم به شوهرم هرچی دهنم درومد گفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 2209 بازدید | 64 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید فک کنم نصف بچه های نی نی سایت اعصابهاشون خرابه خب دخترجون حالا که دیدی حالش خوبه چرا دعوا راه ...

میدونی نمیخواستم بفهمه نگران شدم میخواستم فکرکنه زنگ زدم فقط همینارو بگم 

میدونی نمیخواستم بفهمه نگران شدم میخواستم فکرکنه زنگ زدم فقط همینارو بگم 

وااای دخترم خیلی اشتباه میکنی سعی کنید با یه لحن شیرین با هم صحبت کنید  کنترل گر نباشید چون از چشم همسرتون‌میفتید

گلی حرمت نگه نداری و مودب نباشی فردا حرمت نگه نمیداره هااااا... اونم اونوقت عصبی بشه هر چی از دهنش درادمیگه

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن
گلی حرمت نگه نداری و مودب نباشی فردا حرمت نگه نمیداره هااااا... اونم اونوقت عصبی بشه هر چی از دهنش د ...

اره میدونم من عصبیم خیلی بددهنی کردم و بی ادبی ولی خداروشکر تاالان تلافی نکرده میخوام زودتر بذارم کنار این اخلاقمو

ولی خدایی به اینجام رسید که زنگ زدم فکرکن شووهرت تنهاکسی ک توی این شهر داری نیاد بره خونه دوستش خارج شهر بمونه شب

من کم طاقتم؟

وقتی اومد بپر بغلش و ماچش کن بعد بگو خداروشکر ک سالمی 

با بغض بگو😂

- عشقِ‌تو💔شیرین‌ترین‌داستانِ‌این‌دنیایِ‌تلخ‌است‌ حسین..(:️ روزگاری خواهد آمد که مردم به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی تعجب می کنند(امیرالمؤمنین علی علیه السلام )ادما تو زندگیت زودگذرن پس حالتو با خودت خوب کن نه با وجود بقیه🌱☀️❤️
سرچی زنگ زدی بد گفتی بهش؟

الکی الکی قهر کردیم حالا نمیدونم سواستفاده کرد که بره رفیق بازی یا حرصمو دربیاره 

بعد دیشب نیومد البته اطلاع داد و بهانه اورد

فکرکردم امشبم میخواد نیاد