2777
2789

سلام خانوما ما اصلا قصد ازدواج با هم رو نداریم یعنی هر دومون هم میدونیم ولی شش ماهی میشه با هم صحبت میکنیم ازش خوشم میاد فقط اون ایلام من قزوین 

حالا قرار گذاشتیم شمال هم دیگه رو ببینیم خیلی استرس دارم 

البته من با خانواده میرم خیلی کم می تونم برم پیشش

اشتباه نیست بنظرتون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اشتباه محض نیس. ولی خیلیم درست نیس. از نظر دینی اینا نمیگم. حالا ببینیش خودت میفهمی. مخصوصا قصدت ...

میدونم چی میگی .... 

زیاد مذهبی نیستم ولی انقدری پیش هم نمی مونم که بتونه حرکتی بزنه

همین عصری یه دختری تاپیک زدبود اولین قرارمونو بعد چندماه آشنایی گزاشتیم تو ماشین دستمالیم کرد هواست باشه

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
میدونم چی میگی ....  زیاد مذهبی نیستم ولی انقدری پیش هم نمی مونم که بتونه حرکتی بزنه

ن بخاطر اون ک نمیگم. صددرصد عاقلی جای عمومی برو. ولی بعدا ک بگذره احساس پشیمونی بهت دست میده

همین عصری یه دختری تاپیک زدبود اولین قرارمونو بعد چندماه آشنایی گزاشتیم تو ماشین دستمالیم کرد هواست ...

من تنها نمیرم با خانواده ام شاید در حد بیست دقیقه بتونم برم پیشش بنظرت بازم ریسکع؟

آها بزار اینم بگم رفیقم برای اولین بار بعد یه سال رابطه مجازی با یکی قرار گذاشت تو ماشین برای نیم ساعت همو ببینن پسره دزدیدش برد و بعد هم .. مجبور شدن ازدواج کنن☺🤧