2777
2789
عنوان

پسرم همیشه مریضه

231 بازدید | 14 پست

نمیدونم چکار کنم دیگه، همیشه باید مواظب باشم جایی که میرم کسی سرما نخورده باشه، از کنارش رد بشن هم میگیره، الانم چند روزه مریضه دلم براش میسوزه، یکسره داره ویتامین و شربت ایمنی و... میخوره ولی چه فایده😔

چند سالشه عزیزم؟!

داداش های منم همش مریضن بیچاره مامانم خسته شده دیگه

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر منم همین وضعِ

ویتامین C زیاد بهش بده پرتقال و نارنگی زیاد بده

آب سیب زیاد بده

دیدی کسی سرما خورده پیشش بوده اومدی خونه شربت سرماخوردگی بده تا نگیره

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 
8 سالسه

آزمایش داده؟!

تا کاملا ویروس از بدنش بیرون نرفته شربت های تقویتی نده بهش عزیزم

سنتی پیش برو مثلا وقتی تب میکنه سریع سیب رنده کن با عسل بهش بده یا پیاز رو چهار قاچ کن و بزار رو پاش و جوراب پاش کن حموم رفتن حواست بهش باشه زود سر و پیشونیش رو خشک کن فست فود و سرخ کردنی نده بهش

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️

شربت های ویتامین اصلا نده دیگه بهش نمیسازه 

دختر منم اینجوری بود پارسال هر روز دوتا پرتقال تازه آب میگرفتم میدادم از اون موقع خیلی بهتر شده 

اگه هم دیدی کسی مریضه به خودت بگو اون دوره ی واگیر دارش تموم شده دیگه پسر من نمیگیره بیخیال بشی کمتر مریض میشه اینو تجربه کردم 

آزمایش داده؟! تا کاملا ویروس از بدنش بیرون نرفته شربت های تقویتی نده بهش عزیزم سنتی پیش برو مثلا و ...

هر دفعه مریض میشه دکتر دوباره شربتهای تقویتی تجویز میکنه، این دو سال هم که مدرسه میره دیگه بدتر، همیشه اول از همه از بقیه میگیره

شربت های ویتامین اصلا نده دیگه بهش نمیسازه  دختر منم اینجوری بود پارسال هر روز دوتا پرتقال تاز ...

اتفاقا این دفعه به بی خیالی زدم رفتم خونه مادربزرگم، ولی بازم گرفت

هر دفعه مریض میشه دکتر دوباره شربتهای تقویتی تجویز میکنه، این دو سال هم که مدرسه میره دیگه بدتر، همی ...

خوب شاید این شربت ها به بدنش نمی خوره 

بگو براش آزمایش بنویسن

هر دفعه مریض میشه دکتر دوباره شربتهای تقویتی تجویز میکنه، این دو سال هم که مدرسه میره دیگه بدتر، همی ...

ویتامین C خیلی موثره من تجربه کردم

آویشن و گرمیجات هم زیاد بده بهش

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ