2777
2789
عنوان

بچه ها کمک کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 75 پست
یا خدا الان میگم از اتاق برم بیرون نوار ببرم همه هستن

با خودت پلاستیک ببر بزار توش و بیار 

یا یه پد بزار تو لباست و بیار 

خیلی خجالتی هستی 

عادی و طبیعیه خجالت نکش 

قربون مرامت یه صلوات مهمونم کن شاید خدا به مدد دل پاکت کمکم کرد
الان دادم از دل درد میمیرم الان تو سطل زباله تمام دستمال کاغذی که با دستمال دورشون پیچوندم

من یه بار از شدت درد رفتم زیر سرم

دردش زیاده باید تحمل کنی 

با کیا زندگی میکنی مگه انقد خجالت میکشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین گلم اصلا از مقعد خون نمیاد بلکه اون خون همون خون پریودیه که میشینی به سمت مقعد‌هم میره پس نگران نباش 

بعدشم تا میتونی دستمال نخی حالت نوار بهداشتی بزاری خیلی بهتره

یعنی پارچه نخی بخر برش بده به اندازه دلخواه تمیز بشور و استفاده کن اینطوری عفونت نمی‌گیری

بعد از هر استفاده هم بنداز بیرون 

من این روش رو امتحان میکردم 

من یه بار از شدت درد رفتم زیر سرم دردش زیاده باید تحمل کنی  با کیا زندگی میکنی مگه انقد خجالت ...

با بابام و داداشام و یه خواهر که اون الان درس خوندو رفت بیرون 

یا خداااا اگه شد به خالم میگم  برام بخره چون وحشت دارم

درکت میکنم منم مادرم فوت کرد خیلی خجالت نیکشدن برم بخرم اخرش یکی از،آشناها فرستادم برام خرید سری بعد رفتم فروشگاه و تعداد زیادی خریدم برای سری های بعدی 

اگه فروشگاه نزدیک تون هست خودت برو لز،فروشگاه بخر از،فروشنده که غالبا خانم هستند کمک بگیر،اعلب یه قسمت فروشگاه مخصوص این موارد هست 

بعد هم پد که بزاری دیگه مقعد کم تر،خونی میشه و این خونی،شدن طبیعی هست نگران نباش از جلو به سمت عقب رفته هر،وقت رفتی دستشویی پر عوض کن و خودتو قشنگ خشک کن و عقب هم کامل خشک کن