2777
2789
عنوان

شما بگید چیکار کنم خیلی کلافم

385 بازدید | 21 پست

به اصرار زیاد بابام اومدیم مسافرت اصلا خوشم نمیاد اومدیم داهات شوهر خالم خیلی حوصلم سر می‌ره از طرفی هم این هفته مدرسه باز میشه کلییییی امتحان قراره بگیرن من بد بختم هیچییی نخوندم استرس اونا رو گرفتم اصلا حالم بده 

هر کاریم کردم نیایم یا بریم خونمون نشد😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر چی بیشتر خودتو درگیر این مثایلا منی بیشتر اذیت میشی، 

پس بیخیال مدرسه درس اونا سرجاشون تفريح سرگرمی جای خودش اینطوری که نمیشه زندگی کرد، 

بنظرم از تایمت لذت ببر خوش باش 

کاربر آقا هستم،  یه وقت فکر نکنید دخترم   بگید عزیزم گلم بعدا عذاب وجدان بگیرید خدای نکرده خودکشي کنید گفته باشم 
میرفتی اونجا درستو میخوندی حداقل روزی دو صفحه و حداقل میتونستی دو تا امتحان عالی بدی

نمیشه بابام همش خونشون مهمون هست پسر خاله هامم کوچیکن نمیزارن الان اونقدر شلوغ پلوغه

بیخیال درس بابا 

ماها که خوندیم چی شدیم

خوش بگذرون

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🚶درسته شد تجربه ولی نه قلبی موند ، نه حسی ، نه ذوقی!!!!🖤میخواست گریه نکند اما جنازه‌اش در رودخانه‌ی اتاقش پیدا شد.🙃 فقط با من نمی شد؟! ...