2777
2789

دوستان نمیدونم چرا انقد حساسیت به خرج میده، رو بعضی چیزا حساس شده و باعث میشه فک کنه دوستش ندارم، چتامو نبینید یکم خشکه چون واقعا مغزم خواب بود هی پریدم هی باز خوابم برده، هنوزم تو تختم تو تاریکی، ولی نرماله برخوردش؟ 

اتفاقا خیلی دوست داره. بهت ابراز علاقه کرده و تو ذوقشو کور کردی. اشکال نداره باهاش لج نکن گناه داره ...

اخه میدونی بحث اینه نسبت به همچی اینجوری حساسیت نشون میده، منتظر همچین اتفاق و همچین حالتیه که فک کنه دوستش ندارم، ینی واقعا فک میکنه دوسش ندارم، برام غیر عادیه خب مرد سی ساله میدونه منم ساعات.و روزای بد دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه میدونی بحث اینه نسبت به همچی اینجوری حساسیت نشون میده، منتظر همچین اتفاق و همچین حالتیه که فک کن ...

احتمالا احساساتت به اندازه اون قوی نیست. اگر واقعا دوسش داری ابراز علاقتو بیشتر کن. بهش روزی چند بار یادش بیار که دوسش داری

اخه میدونی بحث اینه نسبت به همچی اینجوری حساسیت نشون میده، منتظر همچین اتفاق و همچین حالتیه که فک کن ...

خب روزای بدتو هم با اون تقسیم کن بزار بدونه انقد دوسش داری که این روزا بهش تکیه میکنی