2777
2789
عنوان

پشیمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 1388 بازدید | 93 پست
کاش بتونم...

تو این جامعه کم نیستن مادرایی ک جدا شدن رو پای خودشون موندن و بهترین زندگی رو درست کردن و بچه خوب تربیت کردن....بنظرم یه مشاوره برو حتما... میتونی قوی باشی... ما زنا اراده کنیم کارایی میکنیم که همه انگشت به دهن میمونن..... 

تو این جامعه کم نیستن مادرایی ک جدا شدن رو پای خودشون موندن و بهترین زندگی رو درست کردن و بچه خوب تر ...

امیدوارم...

اول باید برم مشاور ببینم چی میگه

ممنونم از راهنمایی تون..

🌹لاحول ولاقوه اِلّا بالله🌹                                         💟👫💍💟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی مشاوره برو روحیتو قوی کن. از هیچی هم نترس.... گول این حرفا رو نخور ک بمونی و ی بچه دیگ بیاری و محبت الکی کنی و اینچیزا درست میشه. اگ جدا نشی مث مادر من 40 سال باید بسوزی و بسازی و پیر شی... 

چون فکر می کردم تلاش میکنه درست میکنه کارشو ولی نکرد خیلی بی مسئولیته اینو نمیدونستم بچه هم ناخواس ...

ناخواسته؟خانم مگه شما از نحوی باردار شدن اطلاع ندلشتین

اگر مجرد بودین میگفتم جدا شین ولی الان شما در قبال بچتونم مسئولین

ی مشاوره برو روحیتو قوی کن. از هیچی هم نترس.... گول این حرفا رو نخور ک بمونی و ی بچه دیگ بیاری و محب ...

مهریتو کامل بگیر.. اگ گفت مهریتو ببخش و حضانت بچه رو میدم گول نخوری ببخشیا اصن نبخش... فقط یکم از بداخلاقیاش و اینچیزا مدرک جمع کن بدردت میخوره چون تو دادگاه خانوادشم پشتش هستن... بعدش از طریق وکیل خوب حضانت بچتو بگیر.... خدا بزرگه 

ناخواسته؟خانم مگه شما از نحوی باردار شدن اطلاع ندلشتین اگر مجرد بودین میگفتم جدا شین ولی الان شما د ...

قرص میخوردم ولی شد اینم تقصیر شوهر احمقم بود

نمیدونم اصلا بابچه ام چیکار کنم همه ی فکرم اونه

موندم چیکار کنم

برم مشاور ببینم چی میگه هوووف

مهریتو کامل بگیر.. اگ گفت مهریتو ببخش و حضانت بچه رو میدم گول نخوری ببخشیا اصن نبخش... فقط یکم از بد ...

امیدوارم بشه...

کاش میتونستم جدابشم با بچه ام برم جایی که هیچکس رو نبینم وراحت زندگی کنیم

قربونت برم غصه نخور در اصل با وجود تمام آدما و حتی خانواده باز ما تنهاییم... قوی باش و فقط توکل کن ب خود خدا... از هیچ حرف و تهدید و هیچی نترس... خدا خودش گفته طلاق خوب نیس ولی ی جاهایی راه نجاته

من یه پیج دارم تو اینستا وکیل خوبیه میخوای آیدیشو بدم بهت؟ فوق العاده باسواده

اره خوبه داشته باشم ممنونم عزیزم

قربونت برم غصه نخور در اصل با وجود تمام آدما و حتی خانواده باز ما تنهاییم... قوی باش و فقط توکل کن ب ...

🙏🙏🙏💐💐💐💐❤️❤️❤️

هم به خاطر بچه هم به خاطر زر مفت اطرافیان هنوز دودلم هعییی

بچه رو بهت حق میدم نگران باشی اما حرف اطرافیان هیچ ارزشی واست نداشته باشه چهارروز بعد فراموش میکنن اما سعی کن برو مشاور طلاق سخته

ای دریغ از عمر رفته سوز و سودای گذشته
امیدوارم بشه... کاش میتونستم جدابشم با بچه ام برم جایی که هیچکس رو نبینم وراحت زندگی کنیم

میتونی حتما میتونی.. خانوادت هر چیم بگن باز ببینن رو پای خودتی و قوی هستی پشتتن. ازشون دلخور نشو اونام چون نمیخوان زندگیت بپاشه اونجور میگن ک جدا نشی