2777
2789
عنوان

پشیمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 1388 بازدید | 93 پست
من بودم تا جوونم جدا میشدم دوباره شوهر میکردم

از كجا معلوم دومي خوب شه؟؟

خيلي وقتا مشاوره كمك ميده. امتحان كنيد 

🤍  من با همه خوب و مهربونم! اگه جز اون همه نیستی بیشتر به حرفات فک کن!💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ریشه اختلافتون چیه تلاش کردی برای حل شدنش طلاق باید آخرین راه باشه مخصوصا که بچه هم داری 

خب به خاطر بی مسئولیتیش شغل درست حسابی نداره

حقوق پایین واصلا براش مهم نیست کاردیگه ای دست وپا کنه

سرهمه چی دروغ میگه

بهش اعتماد ندارم

بی نهایت ولخرجه چندرغاز درمیاره بیشترشو خرج الکی میکنه 

دروغ گفتناش باعث شده ازش زده بشم

همش دعوا داریم سرهمین دروغاش

دعوا بی احترامی هیچ احترامی پیش هم دیگه نداریم

باورتون میشه رفتیم شهرشون واسه اینکه اونجا بیشتر بمونه ازکار بیکار شد من باردار بودم تاچهارماه بیکار بود انگار نه انگار

دعوا میکردیم الکی میگفت میرم دنبال کار بعدا فهمیدم میرفته توپارک مینشسته

🌹لاحول ولاقوه اِلّا بالله🌹                                         💟👫💍💟
انشالله هیچ زنی به این نقطه نرسه ک رفتن تنها راه باشه براش

پیج وکیل رو برام میفرستی عزیزم

البته اول مشاور میرم

خب به خاطر بی مسئولیتیش شغل درست حسابی نداره حقوق پایین واصلا براش مهم نیست کاردیگه ای دست وپا کنه ...

به نظرم حتما برو مشاوره یا از یه بزرگتر عاقل بخواه صحبت کنه اینا چیزی نیست که بخاطرش طلاق بگیری فکر نکن بقیه مرداد بهترن اکثرا همینن 

به نظرم حتما برو مشاوره یا از یه بزرگتر عاقل بخواه صحبت کنه اینا چیزی نیست که بخاطرش طلاق بگیری فکر ...

لعنت به مردایی که اینطورین

خسته شدم...😞😞😞

میرم مشاور ببینم چی میشه

لعنت به مردایی که اینطورین خسته شدم...😞😞😞 میرم مشاور ببینم چی میشه

مشاوره زوجین برو دونفری برو تنها فایده نداره سعی کن خودت هم برای خودت یه سرگرمی دست و پا کنی الان وضعیت اقتصاد به همه داره فشار میاره اکثر زندگیا همینه سعی کن بسازی زندگیتو 

خیلی سخته باخودم میگم مگه چندبارزندگی میکنم که اینطوری دارم تحمل میکنم دیگه دارم افسرده میشم هیچ ان ...

اگه واقعا احساس ميكنى داره افسرده ميشى و نميتونى تحمل كنى جدا شو. هميشه هم بچه هاى طلاق عاقبتشون بد نيست. بچه مادر افسرده نميخواد كه

خيليا بعد از طلاق ديدم كه حالشون بهتر شده بخدا 

اگه واقعا احساس ميكنى داره افسرده ميشى و نميتونى تحمل كنى جدا شو. هميشه هم بچه هاى طلاق عاقبتشون بد ...

اره واقعا

مشاوره زوجین برو دونفری برو تنها فایده نداره سعی کن خودت هم برای خودت یه سرگرمی دست و پا کنی الان وض ...

امیدوارم هرچی به نفع مونه همون اتفاق بیفته..