2777
2789
عنوان

پشیمونم

1376 بازدید | 93 پست

ازازدواجم پشیمونم

بچه دوساله دارم

شرایط جدایی تقریبا دارم ولی خب سرزنش وحرف مفت اطرافیان هست

ازشوهرم بدم اومده بهش اعتماد ندارم همش دعوا داریم خسته شدم

چیکار کنم؟

شمابودین چیکارمیکردین؟

🌹لاحول ولاقوه اِلّا بالله🌹                                         💟👫💍💟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم تا یه دلیل عقلانی نداشتم بچمو بچه طلاق نمیکردم 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

مشکلتون با شوهرتون چیه؟

همش دروغ میگه بی مسئولیته بهش اعتماد ندارم

اخلاقامون بهم نمیخوره کاردرست حسابی هم نداره

تحصیلات ومهارت ایناهم صفر

من خیرسرم عاشقش شده بودم ولی غلط کردم

منم شرایط تو رو دارم با این تفاوت ک هنوز بچه دنیا نیومده بهم خیانت کرده ، فامیلامونم خیلی منتظر شکستم بودن، درسم عالی بود دایم حسودی میکردن چنان ضربه ای خوردم ک ترک تحصیل کردم االانم طلاق بگیرم انقد خوشحال میشن ک بیس سی سال جوونتر میشن 

اسم کاربریت مثه اسم منه 🙂..منم با شوهرم همش بحث داریم اگر بخاطر پسرم نبود ی ثانیه نمیموندم مجبوریم بخاطر بچه تحمل کنیم من بچه طلاق اطرافم دیدم مادراشون میگن کاش جدا نشده بودیم بخاطر بچه

همش دروغ میگه بی مسئولیته بهش اعتماد ندارم اخلاقامون بهم نمیخوره کاردرست حسابی هم نداره تحصیلات وم ...

کار و تحصیلات و مهارت که همون اولم چشتون دید 

حالا  چیشده که از خواب غفلت بیدار شدید با یه بچه دوساله؟

همه خستن همه بریدن هیشکی از هیچ چیز راضی نیست هیچکس پشتوانه نداره خیلیا طلاق عاطفی گرفتن و دارن بخاط ...

خیلی سخته

باخودم میگم مگه چندبارزندگی میکنم که اینطوری دارم تحمل میکنم دیگه دارم افسرده میشم هیچ انگیزه ای ندارم

کار و تحصیلات و مهارت که همون اولم چشتون دید  حالا  چیشده که از خواب غفلت بیدار شدید با ی ...

چون فکر می کردم تلاش میکنه درست میکنه کارشو

ولی نکرد خیلی بی مسئولیته اینو نمیدونستم

بچه هم ناخواسته بود