2777
2789

کلا بچه‌دار شدن برای من هنوز اولویت نیست که بخوام جدی درباره اش فکر کنم  

ولی اگر روزی تصمیم بگیرم برای بچه داشتن دوست دارم دو یا سه تا داشته باشم

خودمون توی خونمون دوتا بودیم

و من واقعا خواهر داشتنم برام مثل یه نعمت بزرگه، عشقی که بین من و خواهرم هست اصلا قابل توصیف نیست

واقعا نمیتونم نبودنش رو تصور کنم

اینکه بتونی به کسی که میدونی هرگز بدت رو نمیخواد و مثل پدر و مادر هم سخت‌گیری نداره همه حرفات و احساساتت رو بزنی فوق‌العادست

بخاطر همین فکر میکنم تک فرزندا از این نعمت محروم میشن 

خیلی چیزا و مهارتها رو خواهر و برادر داشتن به آدم یاد میده 

قطعا تک‌فرزندی هم مزایای خودش رو داره

و مسلمه که برای والدین راحت تره

ولی من فکر میکنم مزایای چند بچه بودن بیشتره

پس یا هیچی بچه 

یا سه تا😂😂

بچه بدون پشتیبان و همراه از خون خودش لوس و ناسازگار با جمع حس بد تنهایی تو بزنگاه های زندگی و مشکل ...

هر تک فرزندی دیدم موفق بوده. 

غالبا الان اکثرا ارتباطی با فامیل نداریم درسته ؟ اکثرا دعوا سر ارث و چشم و هم چشمیه. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه خصوصیات هایی که دوستان برای بچه های تک فرزند شمردن به تربیت پدرو مادر بستگی داره 

مرد شصت ساله ای رو میشناسم که توی خانواده شش نفری لوس بار اومده 

مسئولیت پذیری لوس نبودن اجتماعی بودن همه به تربیت برمیگرده 

من خودم تک فرزند دارم و شدیدا روی تربیتش حساسم نه لوسه نه بی مسئولیت و نه غیر اجتماعی 

آویزون هیچ کسی هم نیست 

تک فرزندی خیر اکثر کسایی که از سن زایمانشون گذشته و فقط یک بچه دارند از تصمیمی که سالها قبل گرفتند پشیمونند احساس تنهایی فرزند وحتی نسل بعدی مهمترین دلیلشه

لَهُمْ قُلُوبٌ لَا يَفْقَهُونَ بِهَا وَلَهُمْ أَعْيُنٌ لَا يُبْصِرُونَ بِهَا وَلَهُمْ آذَانٌ لَا يَسْمَعُونَ بِهَا ۚ أُولَٰئِكَ كَالْأَنْعَامِ بَلْ هُمْ أَضَلُّ ۚ أُولَٰئِكَ هُمُ الْغَافِلُونَ
من تک فرزندم از بچگی اصلا دلم نمیخواست خواهر یا برادر داشته باشم ولی دوستام همه دوست داشتن خواهر یا ...

از خیلی تک فرزندها اینو شنیدم که دوست ندارن خواهر برادر داشته باشن 🤣😆 ولی در کل تک فرزندهایی که میبینم خیلی اعتماد بنفس بالایی دارن  و در عین حال مغرور هستن 

هرچه با هر که کنی،.. برتو همان میگذرد....

طبق نظریه فروید و اریکسون بچه با بازی کردن با همسالان خودش یاد میگیره

حالا شما هرچقد میخوای براش وقت بذار فایده نداره، بچه فقط با بازی کردن با میگیره

حالا ممکنه یه نفر بگه بچه من خیلی با ادبه و فلان چون خیلی بهش یاد دادم ، ولی اصلا این درست نیست

بچه تو اون سن باید بازی کنه خراب کاری کنه و .... اینکه یه جا نشسته باشه یا ساکت باشه اصلا درست نیست

میشه برای به خوبی و خوشی فارغ‌التحصیل شدنم و قبول شدن در آزمون دستیاری یه صلوات بفرستید 💝😇 اگه خدا بخواد رزیدنت چشم پزشکی آینده💛🦋                                                                   اینجانب یک عدد اینترن خسته😪 که با بند بند سلول های بدنش منتظر فارغ تحصیل شدنه😁 بله انشالا مرداد ماه فارغ‌التحصیل میشم😃 رایج ترین سوالی که از دانشجو های پزشکی پرسیده میشه: چرا نرفتی دندون؟ و اما جواب من: به خدا سوگند که اگر خورشید را در دست راست و ماه را در دست چپم بگذارند(سیس سخنرانی گرفتم 😁) بازم پزشکی رو انتخاب میکنم چرا؟ چون توی این راه با تیکه ای از وجودم (نامزدم) آشنا شدم🙂🌷میشه برای خوشبخت شدنمون و اینکه زودتر کارامون جور بشه بتونیم عروسی بگیریم یه صلوات بفرستی؟👩🏻‍⚕️🧡   امضای بالا رو اصلاح میکنم: فارغ‌التحصیل پزشکی عمومی:) .
بچه بدون پشتیبان و همراه از خون خودش لوس و ناسازگار با جمع حس بد تنهایی تو بزنگاه های زندگی و مشکل ...

عزیز شما الان مشکلی داشته باشین  از برادر خواهر یا عمه و عمو انتظار کمک دارین؟ هر کسی الان درگیر مشکلات خودشه بچتو جوری بار بیار که اگه به صفرم رسید  رو کمک هیچ کس حساب نکنه و بتونه گلیمشو از اب بکشه بیرون .چه برادرهایی دیدیم که برای مثال حق و ارث برادراشونو بالا کشیدن نمونش عموهای خودم .

هر تک فرزندی دیدم موفق بوده.  غالبا الان اکثرا ارتباطی با فامیل نداریم درسته ؟ اکثرا دعوا سر ا ...

موفقیت مادی ربطی به تک فرزندی نداره ، این همه غیر تک فرزند که موفقن

با همه ی فامیل نه ولی با فامیلای خوب چرا ارتباط داریم کمک حال همیم خدایی ، وگرنه که ادم نمیتونه در همه رو به روی خودش ببنده این که دیگه زندگی نمیشه

بچه ها خوب تربیت بشن بزرگتر بزرگتری کنه ، سر ارث و میراث هم دعوا نمیشه و به خیر میگذره ، این زمونه هم که مثل قدیم نیست مال و اموال زیاد باشه

عجب 
عزیز شما الان مشکلی داشته باشین  از برادر خواهر یا عمه و عمو انتظار کمک دارین؟ هر کسی الان درگی ...

ما به هم کمک می کنیم عزیزم ، هنوز عاطفه وجود داره ، این جوری تربیت شدیم همو تو سختی ها تنها نذاریم تا جایی که از دستمون برمیاد ، تو انزوا سر و کله زدن چیزی از ادم باقی نمیذاره

عجب 

اگه وضعیت مالی و جسمی و روانی درستی دارین

بهتره ک بچه خواهر و برادر داشته باشه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

طبق نظریه فروید و اریکسون بچه با بازی کردن با همسالان خودش یاد میگیره حالا شما هرچقد میخوای براش وق ...

چرا فک میکنید بازی نمیکنن اتفاقا ما  بیشترین وقتو بجای دو سه تا صرف یکی میکنیم دوستان ،فامیل، مهمون ،شهر بازی، زندانی نکردیم که بچرو