2777
2789
من کاری ب بقیه ندارم هر کسی یک جوره نظرش ولی شخص من معتقدم ک یا بچه نباید بیارم یا دوتا تک بودن خیلی ...

ن آفرین من باهات موافقم 

همه خواهر برادرا ک بد نیستن خیلیا برا هم جونشون میره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه لوس و ننر بچه متوقع که همیشه همه توجه ها به سمتشه بچه ای که همش اویزون فامیله که با بچهاشون با ...

برعکس .دختر من تک فرزنده  از همه بچه های فامیل با ادب ترو فهمیده ترو باهوش تره چون تمام وقتمو صرف تحصیلو ادب و تربیتو تغدیه اش کردم. دوستدارم یکی دیگه داشته باشم اما از نظر من دخترمن نسبت به بچه هایی که دو یا ۳ تا هستن خیلی بهترو کامل تر رشد کرده و میفهمه

هرچه با هر که کنی،.. برتو همان میگذرد....
الانم تو خانواده های پرجمعیت کسی به پدر و مادر توجه نمی کنه خب . از طرفی پول و اموال زیادی به بچه م ...

این پول و اموال زیاد یک درصد جامعه رو تشکیل میده

شما اکثریت جامعه رو ببین 

همه که کارخونه و ویلا ندارن

میشه برای به خوبی و خوشی فارغ‌التحصیل شدنم و قبول شدن در آزمون دستیاری یه صلوات بفرستید 💝😇 اگه خدا بخواد رزیدنت چشم پزشکی آینده💛🦋                                                                   اینجانب یک عدد اینترن خسته😪 که با بند بند سلول های بدنش منتظر فارغ تحصیل شدنه😁 بله انشالا مرداد ماه فارغ‌التحصیل میشم😃 رایج ترین سوالی که از دانشجو های پزشکی پرسیده میشه: چرا نرفتی دندون؟ و اما جواب من: به خدا سوگند که اگر خورشید را در دست راست و ماه را در دست چپم بگذارند(سیس سخنرانی گرفتم 😁) بازم پزشکی رو انتخاب میکنم چرا؟ چون توی این راه با تیکه ای از وجودم (نامزدم) آشنا شدم🙂🌷میشه برای خوشبخت شدنمون و اینکه زودتر کارامون جور بشه بتونیم عروسی بگیریم یه صلوات بفرستی؟👩🏻‍⚕️🧡   امضای بالا رو اصلاح میکنم: فارغ‌التحصیل پزشکی عمومی:) .
منم با تو موافقم دلیل واقعی ندارن اکثرا 

آره مثلا میگن بچه تنها میمونه در آینده والا الان همه هم نسلی های من که فامیل و آشنان با خواهر برادراشون سال تا سال کاری ندارن بخصوص پسرا که بیشتر با رفیقاشونن و بعدهم زن و بچه. 

توکل به خدا 

ن آفرین من باهات موافقم  همه خواهر برادرا ک بد نیستن خیلیا برا هم جونشون میره

اره ما خودمون خیلی خوبیم با هم و بنظر من بهترین کار برای بچه داشتن یک خواهر یا برادره ... حالا طبق اوضاع اقتصادی کشور ما دو تا کافیه

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
دفیقا منم کلا هر تک فرزندی دیدم مودب و موفق بوده 

والا ما خودمون ۴ تا هستیم  نمیتونم یه هفته کنار هم باشیم دعوامون میشه الانم با دو نفرشون قهرم سلیقه ها عقاید همه چی باعث اعصاب خورد کنی میشه

هرچه با هر که کنی،.. برتو همان میگذرد....

بچه بدون پشتیبان و همراه از خون خودش

لوس و ناسازگار با جمع

حس بد تنهایی تو بزنگاه های زندگی و مشکلات خانوادگی و رسیدگی به پدر مادر

بچه هاش خاله و عمو و دایی و عمه ندارن فامیل ندارن ، این همه تنهایی خوب نیست ، دوست هرگز جای خواهر برادر واقعی رو پر نمیکنه

اینکه همه چیز رو مادی نگاه کنیم روح رو تنها بذاریم ، از یه سنی به بعد حریفش نمیشیم ، اینا تجربه ست

عجب 
الانم تو خانواده های پرجمعیت کسی به پدر و مادر توجه نمی کنه خب . از طرفی پول و اموال زیادی به بچه م ...

نه اتفاقا خاله ی من چند روز پیش از دنیا رفت، ۵ تا دختر و ۴ تا پسر داشت که همه هم ازدواج کرده بودن، خاله م چند سال اخیر زمین گیر شد، دختر پسراش مثل پروانه دورش چرخیدن تا فوت کرد! نوبتی بهش سر میزدن، خرجش می کردن و ...

یعنی چی تعداد زیاد باشه بهش توجه نمی کنن!!!!

از نظر تربیتی هم میگن یکی رو تربیت کن بقیه بیمه میشن چون الگوشون اولی میشه اصصصصلا اینطور نیست انقدر خانواده هایی رو دیدم که مثلا پنج تا بچه هستن هرکدوم یه جور ادم میمونه اصلا اینا از یه پدر و مادرن