2777
2789
عنوان

خانوما بیاین کمککککک توروخدا

54 بازدید | 4 پست

مدرسه ها چندروزه که شروع شده ولی حاااالم داره بهم میخوره از مدرسه رفتن، یه دختره بغل دستم میشینه... آخ آخ بوی فاضلاب میده این بشر‌.  دختر 16ساله چرا اونقدر باید کثیف باشه؟ ازش میپرسم موهات تاب خورده کراتینش کی حموم کردی؟ میگه یک شنبه. (دو شنبه ازش پرسیدم و منظورش یکشبه هفته قبل بود) یعنی ببخشید دماغش رو با مقنعه اش میگیره. از طعم یچیزی خوشش نیومد تف کردش کف دستش بعدش دیگه دستش رو نشست همونو زد به دفتر کتابش. خیلی زیاده اینا خیلی. مفت خورم هست. من خودم کار میکنم و واقعا بره چیزایی که میخرم پولم رو جمع میکنم گوشی 50میلیونی دستشه نمیکنه یه ماشین حساب بره خودش بخره. من خسیس نیستم اما دستش اینا کثیفه مسواک نمیزنه دلم نمیخواد به وسیله ام دست بزنه آخه چیکار کنم جای دیگه ای هم تو کلاس نیست پاشه گمشه بره

My world is empty of people and that's why it's beautiful.

جاتو ازش جدا کن به مدیری کسی بگو بهش بگه یا بگو یه میز بیارن جاتو ازش جدا کن

راه نداره. کلاس 31نفریم پر پره. مگر کسی حاضر بشه جاشو عوض کنه با این 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط برو به معلما یا مدیر بگو بگو ارامشمو ازم گرفته خیلی بو میده ونظافت نداره فلان همه اینارو بگو

به نظرت جواب میده؟ البته مدرسه اش خیلی پیگیره رو نظمه ولی فکر میکنم واسه بوی عرق یکی کاری نکنه