الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خواهرم یه دونه داره. این مزایا رو داره ولی الان سنش رفته بالا و دخترش ۱۵ ساله و همش میگه تو رو خدا یه بچه بیار من خودم بزرگش میکنم چون خیلی تنهاست. یعنی تو خونه از صبح تا شب تنهاست. و خیلی ناراحتی روحی پیدا کرده.
قطعا نه..تک فرزندی کجا سلامت مادر؟؟روحو روانش به هم میریزه خواهر من شش بچه داره اندام عالی ..سرحال..خوشگل..بچه هاشم با ادب وای ادم کیف میکنه ..لازم نیس همه رو تربیت کنی کافیه یه بچه رو درست تربیت کنی بقیه مثل اولی میشن چون بچه از بچه تقلید میکنه
آری اگر بذارن... بقیه رو نمیدونم ولی من بیچاره اختیار بدن خودمو ندارم ۱۸ سالمه یه بچه دارم شوهر ...
نمیگم باید بچه بیاری و حرف همسرت باشی الان، اما همسر آدم فرق میکنه، حق داره مشارکت داشته باشه تو همچین تصمیمی. اگر نمیخای باید قانعش کنی نه به اجبار بگی بدن خودمه اختیارش دست منه