2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من کسی که هم از نظر مالی  وروحی هیچ مشکلی نداره صرفا به دلایلی که شما گفتین  نخواد بچه دوم بیاره بزرگترین ظلم رو حقش کرده

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

خواهرم یه دونه داره. این مزایا رو داره ولی الان سنش رفته بالا و دخترش ۱۵ ساله و همش میگه تو رو خدا یه بچه بیار من خودم بزرگش میکنم چون خیلی تنهاست. یعنی تو خونه از صبح تا شب تنهاست. و خیلی ناراحتی روحی پیدا کرده. 

اینکه همه بار پدر مادر رو دوش یک بچست وقتی ازدواج می‌کنه باید علاوه بر زندگی خودش ، مراقب پدر مادرش ...

الانم تو خانواده های پرجمعیت کسی به پدر و مادر توجه نمی کنه خب .

از طرفی پول و اموال زیادی به بچه می رسه می تونه از پس هزینه ها بر بیاد 

قطعا نه..تک فرزندی کجا سلامت مادر؟؟روحو روانش به هم میریزه خواهر من شش بچه داره اندام عالی ..سرحال..خوشگل..بچه هاشم با ادب وای ادم کیف میکنه ..لازم نیس همه رو تربیت کنی کافیه یه بچه رو درست تربیت کنی بقیه مثل اولی میشن چون بچه از بچه تقلید میکنه

من اگه بدونم 5 سال بد هم وضع مالیم ن همینه ینی با گرونی هایی که میشه اگه بدونم بازم زندگی اینجور خواهد بود بچه دوممو میارم 

دوستان دعا کنید ماهم امسال صاحب خونه یا ماشین بشیم

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه
الانم تو خانواده های پرجمعیت کسی به پدر و مادر توجه نمی کنه خب . از طرفی پول و اموال زیادی به بچه م ...

چرا الان ما پنج بچه ایم هر روز یه نفر میریم خونه مادرمون..اگه یکی بودم مجبور بودم همه کارا رو خودم بکنم

آری اگر بذارن... بقیه رو نمیدونم ولی من بیچاره اختیار بدن خودمو ندارم ۱۸ سالمه یه بچه دارم شوهر ...

نمیگم باید بچه بیاری و حرف همسرت باشی الان، اما همسر آدم فرق میکنه، حق داره مشارکت داشته باشه تو همچین تصمیمی. اگر نمیخای باید قانعش کنی نه به اجبار بگی بدن خودمه اختیارش دست منه

❤️ امام زمانم.. میشه نگام کنی؟ آروم شه زندگیم ؟ ❤️