2777
2789

دوسه روز پیش رفتم امپول پروژسترون زدم موقع تزریق اصلا درد نداشتم  ولی از یکی دوساعت بعدش شروع شد  و امروز با اینکه دوسه روز میگذره به جا خوب شدن بدتر شده طوری که به سختی راه میرم  به این فکر می کنم که هنوز چندتای دیگه هم دارم میخوام بشینم گریه کنم 😅  شما تجربه ای ندارین واسه کمتر شدن دردش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام توروخدا اینو برام‌گزارش بزن دعا میکنم‌برات

افکار منفی را کنار بگذار...یه سری به تاپیک هام بزن شاید به دردت خورد... https://harfeto.timefriend.net/16806231642489   اینم لینک چالش ناشناس اگر مشکلی یه سوالی داری بنویس اینحا میرم میخونم و توی تاپیک چالش ناشناس شات سوال شما میزارم و جوابتون رو می‌نویسم💕
۳ساله‌ دارم‌ اونارواستفاده‌‌میمم‌ ولی‌ تاحالادردی‌‌نداشتم

من اولین بارم بود میزدم و وقتی بقیه می گفتن درد داره فکر میکردم الکی میگن ولی من واقعا الان یه حالت کوفتگی دارم  تو پام انگار که ضربه خورده باشه یا بدون گرم کردن  ورزشهای سنگین انجام داده باشم یه همچین حالتیه 

من اولین بارم بود میزدم و وقتی بقیه می گفتن درد داره فکر میکردم الکی میگن ولی من واقعا الان یه حالت ...

یه حوله رو گرم کن بزار رو جای تزریق‌ احتمالابخاطر روغنی‌ بودن‌ اونجا‌ جمع‌ شده‌ گرمش‌ کن و با دست‌ ماساژ‌ بده‌ ک پخش‌ بشه

مممممم