2777
2789
عنوان

مصرف مواد

| مشاهده متن کامل بحث + 2696 بازدید | 113 پست
اره بیشتر پرو بال میده به جزئیات

با خودشون زیاد حرف میزنن، خلاق میشن مثلا دوست دارن یه چیزی درست کنن، شبا کلا بیدارن، موقع خواب هم عین جنازه میفتن میخوابن

دوخت انواع سرویس آشپزخانه با بهترین کیفیت و نازلترین قیمت🌺ارسال به سراسر کشور🌷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله ک ب زودی مشکلت حل شه عزیزم واقعا ناراحت شدم نمیدونم چرا این مردا عقل ندارن بعضیاشون فقط باعث عذاب ما زنای بدبختن خدا ب راه راست هدایتش کنه

بعد از من هیچ‌کس تکرار من نخواهد شد
انشالله ک ب زودی مشکلت حل شه عزیزم واقعا ناراحت شدم نمیدونم چرا این مردا عقل ندارن بعضیاشون فقط باعث ...

ممنون عزیزم انشالله .خیلی میترسم هنوز با سیگار کشیدن و عرق خوردنش کنار نیومدم اینم اضافه بشه

اخه این اصلا نتونست رابطه رو تموم کنه  بعدشم اومد خونه چشاش قرمز بود قرصم تو خونه بود بگم بیرون ...

عزیزم همون سیدنافیله الکی خودت رو ذهنت رو مسموم کردی

اگه میخوای مطمعن شی که شیشه کشیده برو داروخونه بگو کیت شیشه بهت بده بگو جلوت بزنه خودت رو خلاص کن

ممنون از راهنماایی همتون و وقتی ک گذاشتین بیشتر پیگیرش میشم ببینم چیزی هست یا نه همینجا میگم اگه چیزی بودببینم این شک بی دلیل بوده یا نه انشالله ک چیزی نباشه که طاقت این یکیو ندارم