دوباره تاپیک میزنم لطفا اگه میتونید راهنمایی کنید بعضی شبا همسرم که از سر کار میاد چشاش قرمزه هی پلک میزنه بدنش به شدت داغ میشه تو خواب دستاشو بی اختیار تو هوا تکون میده و شربت ابلیمو میخوره میدونم ی چیزی مصرف کرده ولی نمیدونم چی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میتونی تو گوگل اثرات مصرف گل یا حشیش یا چیزای دیگرو بخونی
اسمان چشم او،آیینه کیست/ آن که چون آیینه با من روبرو بود/ درد و نفرین ،درد ونفرین بر سفر باد/ سرنوشت این جدایی دست اوبود/ ای شکسته خاطر من، ارغوانت شادمان باااد/ ای دلت خورشید خندان، نو بهارت ارغوان باد/
گرچه بازم خوب نیست اما کم خطرتره نسبت به هزار کوفتی ک ریخته بازار ایران
.single. هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست // بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // // عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365 ali365365kia@gmail.com
خوردن شربت هم برای کویر بودن یا خشک شدن دهانشه چون خشک میشه
اسمان چشم او،آیینه کیست/ آن که چون آیینه با من روبرو بود/ درد و نفرین ،درد ونفرین بر سفر باد/ سرنوشت این جدایی دست اوبود/ ای شکسته خاطر من، ارغوانت شادمان باااد/ ای دلت خورشید خندان، نو بهارت ارغوان باد/