2777
2789

یه دختر یه یه ساله بازیگوش هم دارم ،یه بازی باشه که وسیله نخواد ،چون با هر وسیله ای بخوایم بازی کنیم ،دقیقا همون لازمش میشه .بعدشم که مشخصه دیگه جنگ ادم کوچولوها شروع میشه 😀

حالا بازی با وسیله هم بگید ،برای وقتی که بابای ادم کوچولوها خونه س.میخوام روزامون  رو از بی رنگی  خارج کنم اگه خدا بخواد 💙ممنون میشم کمکم کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قایم باشک (موشک) ، بالابلندی، دنبال بازی، قایم شدن زیر پتو و وانمودکردن اینکه نمیبینیش😁😁 بازیهای مورد علاقه بچه های من

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
قایم باشک (موشک) ، بالابلندی، دنبال بازی، قایم شدن زیر پتو و وانمودکردن اینکه نمیبینیش😁😁 بازیهای م ...

مرسی عزیزم .کاش بچه های منم همبازی شن .انرژی میخواد بازی با بچه ها ❤

مرسی عزیزم .کاش بچه های منم همبازی شن .انرژی میخواد بازی با بچه ها ❤

میشن کم کم، انرژی زیاد میخواد ولی لذت بخشه به شرطی که بذارن برای خودتم یکم باشی

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
ما شعر می‌خونیم. یکی من یکی دخترم.  شعرهای کوتاه در مورد میوه ها و وسایل میخونم.

دخترتون چند سالشه؟پسر من اصلا نمیشینه شعر بهش یاد بدم ولی یهو میبینی داره همون شعری رو که گوش نکرده میخونه 

یه روزم دیدم داره جمع مینویسه ،نمیدونم از کجا یاد گرفته ،بعد چند تا جمع ازش پرسیدم دیدم درست گفت ،تفریق پرسیدم درست گفت 

حس بی کفایتی بهم دست داد .که بچه استعداد داره و من کاری نکردم استعدادش شکوفا شه 

دخترتون چند سالشه؟پسر من اصلا نمیشینه شعر بهش یاد بدم ولی یهو میبینی داره همون شعری رو که گوش نکرده ...

دخترم 4 و نیم سالشه. 

من خودم شعر رو میخونم اونم یاد گرفته. منم یه بار متوجه شدم واسه خالش ویس فرستاده شعر صددانه یاقوت رو خونده. از اونجا دیگه شروع کردم به خوندن شعر کودکانه. الان فک کنم یه 30 تایی بلده 

دخترم 4 و نیم سالشه.  من خودم شعر رو میخونم اونم یاد گرفته. منم یه بار متوجه شدم واسه خالش ویس ...

پسرم ۲/۵ سالش بود صد دانه یاقوت رو حفظ بود ولی دیگه حریفم نشدم

پس اشتباه من این بوده که میخواستم بشینه پیشم ،باید خودم میخوندم ،اونم ناخودآگاه یاد میگرفته 

مرسی نکته خوبی بود❤😘