2777
2789

من۳۱سالمه مجردم و تا حالا دوست پسر نداشتم یعنی خودم نخاستم که داشته باشم ولی تصمیم گرفتم ازاین ببعد اگه پیش اومد داشته باشم میشه بگید چجوریه که به ازدواج ختم میشه؟ و اینکه رابطه دوست دخترو پسر در چه حده؟ مثل دوست اجتماعی هستن یا...

ایشالا به ازدواج ختمش کنم

میخوای بحث کنی لطفا ریپ نزن😒   وزن فعلی:۶۳😍   هدف اول:۵۹😍   هدف دوم:۵۵😍هدف آخر :۵۰😍که البته انقدر که مریض میشم خودش داره به صورت اتوماتیک کم میشه نیازی به تحرک وبشین پاشوی من نداره😂پیش به سوی زندگی بهتر با سرعت نور 💪 اگر امضامو دیدی برای سلامتی همه ی بیمارا و تندرستی هممون یه حمد بخون 😍حالا چه بیمار نوزاد چه بیمار پیر چه جوون چه جنین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ۳۳ سالمه دوست پسر نداشتم دوست نداشتم ولی فکر کنم بیشتر این دوستیا به ازدواج ختم میشه دوتا داداشام با دوست دختراشون ازدواج کردن خداروشکرم خوشبختن ولی من دوست نداشتم لی فکر کنم  اشتباه کردم یکی از دلالیل مجرد بودن تا این سنه